Γεύση από Άγριες Μέλισσες θα έχει ο Σασμός στο νέο του κύκλο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να υποδύεται τον Λευτέρη Ορφανό στη σειρά του Alpha.

H σειρά που σάρωσε την τηλεθέαση την περασμένη σεζόν επιστρέφει μέσα στον Σεπτέμβριο και υπόσχεται νέες μεγάλες συγκινήσεις.

Νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη πλοκή αναστατώνοντας τις ζωές των πρωταγωνιστών και δίνοντας μια νότα ανανέωσης στη σειρά.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει ένας από αυτούς θα είναι και ο αδίστακτος Παύλος Βρουλάκης ο οποίος επιστρέφει ζητώντας εκδίκηση.

Ένας άλλος χαρακτήρας όμως ο οποίος αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του είναι ο μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός (Γιώργος Γεροντιδάκης).

Ο Λευτέρης έρχεται στη Κρήτη από τα κεντρικά της Αθήνας και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μία άκρως απόρρητη αλλά και επικίνδυνη αποστολή.

Στόχος του είναι να ξεσκεπάσει τις παράνομες δραστηριότητες του Ευθύμη Φαρμάκη και το δίκτυο λαθρεμπορίου όπλων που έχει στήσει.

Ο Λευτέρης φτάνει στο αστυνομικό τμήμα του Ρεθύμνου στην οποία βρίσκεται επικεφαλής ο Αντώνης Φραγκιαδάκης.

Η δράση του όμως δε περιορίζεται μόνο στην παρακολούθηση του Φαρμάκη. Ένας άλλος μεγάλος του στόχος είναι να διαλευκάνει τη δολοφονία του Στεφανή.

Μάλιστα η σχέση του Στεφανή σε ύποπτες δουλειές της νύχτας συνεργαζόμενος μάλιστα με τον Φαρμάκη τον βοηθάει στην επίλυση και των δύο υποθέσεων.

Επίμονος και γοητευτικός, ο Λευτέρης τραβάει όλα τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού. Την καρδιά του όμως κλέβει μία κοπέλα, η Θοδώρα.

Λευτέρης και Θοδώρα θα ζήσουν τον έρωτα τους περνώντας ταυτόχρονα από πολλά εμπόδια στη σειρά Σασμός.