Σασμός επόμενα επεισόδια: Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός, για τη φετινή σεζόν, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση από την αρχή της φετινής σεζόν είχε μετατραπεί σε κούρσα αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να αποδεικνύει πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην prime time ζώνη με το Mediatime να σας ενημερώνει πάντα με όλα τα Σασμός spoiler.

Τα όσα θα δείτε όμως στο νέο κύκλο αναμένεται να σας συναρπάσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με τον Παύλο Βρουλάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης Μαραθάκης τρέμει τον Παύλο Βρουλάκη – Αυτό είναι το παρελθόν τους

Ο Παύλος Βρούλακης ήρθε στη  Κρήτη μετά τον θάνατο του Άγγελου με έναν ξεκάθαρο στόχο, να βάψει με αίμα τα χώματα του νησιού και να πληγώσει βαθιά την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Ένα νέο πρόσωπο όμως θα μπει στη σειρά και θα βρεθεί στο στόχαστρο του Παύλου Βρουλάκη καθώς το παρελθόν τους συνδέει. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαραθάκη.

Ο Δημήτρης Μαραθάκης, είναι ένας Διευθυντής χειρουργικής κλινικής, σύζυγος της Αιμιλίας. Ο Δημήτρης ήταν φίλος του Παύλου Βρουλάκη και από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της Αιμιλίας όταν έμαθαν πως πνίγηκε.

Η αγάπη αυτή όμως γρήγορα μετατράπηκε από φιλική σε ερωτική και οι δρόμοι τους ενώθηκαν μια για πάντα. Η επιστροφή όμως του Παύλου Βρουλάκη θα τον αναστατώσει καθώς θα αντιληφθεί πως εκείνος θα επιστρέψει για να τον εκδικηθεί.

Δείτε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το κρυφό παρελθόν της Αιμιλίας Ξενάκη!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης κακοποιεί την γυναίκα του

Η Πτώση: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ