Πώς θα μας αφήσει ο «Σασμός» και πώς θα επιστρέψει δύο μήνες αργότερα; Πολλαπλά σοκ λίγο πριν από το γάμο αναφέρει το περιοδικό 7 Μέρες TV αφού όπως μας είχε αφησει πέρσι η σειρά, έτσι σκοπεύει να ρίξει αυλαία και φέτος: με ένα γάμο.

Πέρσι ο γάμος αυτός ήταν ανάμεσα στον Μαθιό και στη Βασιλική και διακόπηκε από έναν πυροβολισμό του Παύλου Βρουλάκη. Φέτος, αυτοί που ετοιμάζονται να παντρευτούν είναι ο Αστέρης με τη Αργυρώ, όμως φαίνεται πως ούτε αυτοί θα τα καταφέρουν. Η κατάρα που τρέμει η Καλλιόπη θα βγει εν μέρει αληθινή και η καταστροφή Θα χτυπήσει λίγο πριν οι νέοι φτάσουν στην εκκλησία, για να ανταλλάξουν όρκους που θα τους ενώσουν για πάντα και ταυτόχρονα θα φέρουν το σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Μια ξαφνική ασθένεια της Καλλιόπης και το γεγονός ότι ο Νικηφόρος θα μάθει με τον πιο άσχημο τρόπο ότι ο Μαθιός είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του θα ρίξουν βαριά σκιά πάνω σε όλους τους ήρωες και θα προκαλέσουν γεγονότα που θα μας αφήσουν μετέωρους ενόψει της καλοκαιρινής διακοπής.

Ο Νικηφόρος, αδυνατώντας να δεχτεί την αλήθεια, θα προσπαθήσει να σκοτώσει το σύζυγο της μητέρας του, χωρίς φυσικά να ξέρει ότι είναι ο βιολογικός του πατέρας. Και η Βασιλική, προσπαθώντας να τον σταματήσει, θα του αποκαλύψει και αυτήν τη συγκλονιστική αλήθεια όταν θα είναι πια αργά…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αμαλίας!

Viral: Απίστευτο γκολ σε τοπικό της Αγγλίας – Πέρασε όλη την ομάδα και κρέμασε τον τερματοφύλακα με «ραμπόνα»! (vid)

Σασμός: Ανατροπή-Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει στη σειρά!