Κάπως έτσι θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της δεύτερης σεζόν της σειράς Σασμός δίνοντάς μας ραντεβού για την επόμενη, η οποία θα έρθει φυσικά με πολλές αλλαγές. Πέρα από το γεγονός ότι ο Νικηφόρος θα έχει μάθει πια την αλήθεια τόσο γιατο φόνο του Στεφανή όσο και για το ποιος είναι ο πατέρας του σύμφωνα με το περιοδικό 7Μέρες TV,  κάποιοι από τους ήρωες θα αποχαιρετήσουν οριστικά την Άνω Ποριά και την Κρήτη και κάποιοι άλλοι θα πάρουν τη θέση τους.

Έτσι, πέρα από την Άσπα (Βέρα Μακρομαρίδου), η οποία αποχαιρετά τους Βρουλάκηδες και επιστρέφει στην Αυστραλία, και ο Σταύρος θα… παραμείνει στα Γιάννενα, έχοντας πρώτα υπογράψει το χαρτί που επιτρέπει στον Πετράκη να πάρει το επίθετο Σταματάκης.

Όσο για τον Ευθύμη, αυτός θα έχει τραγικό τέλος, όπως «πρέπει» σε έναν ήρωα που έχει βασανίσει και βασανιστεί πολύ. Ο Φαρμάκης θα πεθάνει από το χέρι του Παύλου, ο οποίος θα μάθει ότι είναι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη στο γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας και δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει την οργή του.

Όσο για το ποιοι θα τους «διαδεχτούν»; Η παραγωγή έχει ήδη έρθει σε επαφή με πολλούς ηθοποιούς, προκειμένου να καλύψουν τους νέους ήρωες που θα εισάγουν οι σεναριογράφοι στην ιστορία. Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους υπευθύνους και όλα δείχνουν πως είναι κοντά σε συμφωνία. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την Κρήτη από τον καιρό που γύριζε το «Κομάντα και Δράκοι», ενώ βρισκόταν και αυτήν τη σεζόν στον ALPHA και έχει όλα τα φόντα για να «σημαδέψει» τον τρίτο κύκλο του «Σασμού».

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Το τέλος του Χρήστου και του Στρατή ήρθε-Χωρισμός για Γιώργη και Νίτσα

O Rins πάει Yamaha…

Έρωτας Φυγάς: Στη φυλακή η Μαργέτα-Με αυτόν τον τρόπο «αποτελειώνει» την Αλεξάνδρα!