Όπως κάηκε ο Παράδεισος των Κυριών, έτσι καταστράφηκε και κάθε ελπίδα και όνειρο για την Αμαλία, μετά τον γάμο του Ντίνου με τη Μιράντα.

Η κοπέλα έχει καταρρεύσει τόσο για το ότι έχασε για πάντα τη δυνατότητα να έχει κοντά της τον αγαπημένο της, όσο και γιατί ενώ ξέρει ότι η Μιράντα είναι η μητέρα της, δεν μπορεί να της πει την αλήθεια.

Ακούει τις συμβουλές όλων και προτιμάει να μην αποκαλύψει την αλήθεια. Στον νέο κύκλο της σειράς η Αμαλία θα κρατήσει την ίδια στάση και δεν θα μιλήσει στη Μιράντα. Πάντα δίπλα της θα είναι ο αδελφός της σύμφωνα με το TV24, ο οποίος συνέχεια θα της υπενθυμίζει ότι εκτός του ότι θα πρέπει να πει την αλήθεια, θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Η Αμαλία, όπως θα δούμε, στην αρχή θα είναι αρνητική, καθώς δεν βλέπει κάτι καλό να συμβαίνει στη ζωή της. Ο πατέρας της είναι ακόμα εξαφανισμένος κι εκείνη πληρώνει ένα ζοφερό παρελθόν. Ολα αυτά όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ, καθώς μοιραία στη ζωή της Αμαλίας θα μπει ένας νέος άντρας.

Πρόκειται για έναν όμορφο και πλούσιο άντρα, τον Σίμο, τον οποίο θα υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο Σίμος πρόκειται να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Παπακώστα και θα διεκδικήσει με πάθος την Αμαλία. Η Αμαλία θα γνωριστεί με τον Σίμο, αλλά στην αρχή δεν θα δώσει την απαραίτητη σημασία στο φλερτ του.

Ο Σίμος όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει την Αμαλία κοντά του. Κι όπως θα δούμε πολυ αργότερα, η Αμαλία θα αρχίσει κι εκείνη να έχει αισθήματα για εκείνον. Επιτέλους θα αρχίσει να απεγκλωβίζεται από τα εμμονικά συναισθήματά της για τον Ντίνο και σύντομα θα φτάσει η στιγμή που δεν θα την ενδιαφέρει καν. Τότε η Αμαλία θα είναι έτοιμη συναισθηματικά και ψυχικά να πει την αλήθεια και να αποκαλύψει στη Μιράντα ότι αυτή είναι η κόρη που έψαχνε με απόγνωση όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Το τέλος του Χρήστου και του Στρατή ήρθε-Χωρισμός για Γιώργη και Νίτσα

O Rins πάει Yamaha…

Έρωτας Φυγάς: Στη φυλακή η Μαργέτα-Με αυτόν τον τρόπο «αποτελειώνει» την Αλεξάνδρα!