Η Βασιλικη δε θα καταφέρει να κρατήσει μακριά της για πολύ τον Μαθιό στη σειρά Σασμός. Μην αντέχοντας την κατακραυγή του χωριού που ήδη μιλά για τη σχέση τους αλλά και τα λόγια του γιου της που δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο κρατά τον άντρα της σε απόσταση, ο μεγάλος γιος της « καπετάνισσας» θα επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους.

Όμως η σχέση του με τη γυναίκα του δεν θα καλυτερεύσει. Αντιθέτως, οι τριγμοί, οι εντάσεις και τα νεύρα θα είναι καθημερινότητα. Η Βασιλική θα δυσκολευτεί πολύ να πέσει ξανά στο ίδιο κρεβάτι με τον δολοφόνο του άντρα της, ενώ όταν θα λείπει ο γιος της, το ζευγάρι δεν θα ανταλλάσσει ούτε τις τυπικές κουβέντες.

Εκείνος της λέει ότι δεν αντέχει και κάθε μέρα τον σκοτώνει όλο και πιο πολύ με εκείνη να λέει ότι δεν μπορεί να τον δει ξανά ερωτικά αφού δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας δολοφόνος που στα χέρια του έχει ακόμα το αίμα του άντρα της από εκείνη τη μέρα που τον πυροβόλησε ανελέητα πάνω στο βουνό, θα του ξεκαθαρίσει, χωρίς να ξέρει ότι τη στιχομυθία τους ακούει ο Νικηφόρος από το διπλανό δωμάτιο, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Με ήρεμες κινήσεις φεύγει από το σπίτι, όπως μπήκε, γιατί θέλει χρόνο να σκεφτεί. Τα συναισθήματα τον πνίγουν, το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι του και φέρεται σπασμωδικά για μια ακόμη φορά. Παίρνει στα χέρια του ένα όπλο και επιστρέφει στο σπίτι για να αναμετρηθεί με τον άντρα της μητέρας του.

«Δολοφόνε του πατέρα μου, θα σε σκοτώσω» του λέει και ο Μαθιός έχοντας χάσει πλέον τις αντιστάσεις του, δεν κουνιέται από τη θέση του. Μόνο δέχεται τις κατηγορίες του Νικηφόρου, του παιδιού που έχει αγαπήσει σαν δικό του. Το όπλο του τελευταίου είναι κολλημένο στον κρόταφο του άντρα, ενώ δεν σταματά να τον κατηγορεί για το κακό που έκανε στην οικογένειά τους.

Θα τον βρίζει και θα τον προσβάλλει συνέχεια μέχρι που η Βασιλική που θα φτάσει εκείνη τη στιγμή στο σπίτι από τη δουλειά, θα προσπαθήσει να τους χωρίσει. Του λέει να ηρεμήσει και να κατεβάσει το όπλο  αλλά εκείνος δεν θα κατεβάσει το χέρι του από το κεφάλι του Μαθιού. Ο νεαρός του λέει να τον αφήσει ήσυχο και να τον αφήσει να πληρώσει για το θάνατο του πατέρα του!

Εκείνη βλέποντας πως η προσοχή του Νικηφόρου είναι στραμμένη στο όπλο, του λέει να το κατεβάσει γιατί ο Μαθιός είναι ο πατέρας του!

Νικηφόρος και Μαθιός κλονίζονται. Εκείνη λιποθυμάει και οι δύο άντρες της ζωής της πέφτουν πάνω της και προσπαθούν να την κάνουν να συνέλθει.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Χαμός στον τηλεοπτικό σταθμό-Ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει τον ψυχαγωγικό τομέα του καναλιού

Μπαρτσελόνα: Οπαδοί των Μπλαουγκράνα πήραν για σουβενίρ καρεκλάκι από το Καμπ Νου (vid)

ALPHA: Ανατροπή με τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει-Πρόωρο τέλος;