Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες στη σειρά Σασμός, για τον Μαθιό και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Η Στέλλα και η Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική αναχώρηση του Αστέρη και του Μαθιού για την Ιταλία.

Ο Μαθιός έχει πολλή αγωνία μήπως τελικά ο Μανόλης τον καταδώσει ή όχι. Θέλει τόσο πολύ να παντρευτεί τη Βασιλική, που είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να το καταφέρει…
Στο μεταξύ η Μαρίνα δέχεται ένα τηλεφώνημα από το γιατρό και μαθαίνει τα ευχάριστα νέα. Βρέθηκε μόσχευμα για την Αργυρώ. Υπάρχει, όμως, ένας απαράβατος όρος που πρέπει να δεχτεί: να μη μάθει ποτέ η Αργυρώ ότι δότης είναι ο Αστέρης Σταματάκης. Μπροστά στη σωτηρία του παιδιού της, όμως, θα έκανε συμφωνία και με τον διάβολο. Άλλωστε όπως είχαμε ήδη γράψει, Αστέρης και Μαθιός σώζουν την Αργυρώ!

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι η Μαρίνα απειλεί τον Αστέρη! Αυτά ωστόσο θα ανήκουν στο παρελθόν μετά το καλό που έκανε ο Σταματάκης!

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται στη σειρά του ALPHA, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα. Τρεις μέρες πριν από το γάμο τους, η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Ωστόσο, ο Μανόλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει, απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Ευτυχισμένοι, ο Αντώνης με τη Μαρίνα συζητούν για το καινούργιο μεγάλο τους μυστικό, την ταυτότητα του ανθρώπου που έχει σώσει την Αργυρώ.

 Σασμός: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!