Ο Σασμός συνεχίζεται αλλά δεν πρόκειται να έρθει σύντομα! Ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές αφού ο Μαθιός βγαίνει εκτός εαυτού με τον Κώστα όταν μαθαίνει ότι χειροδίκησε πάλι στην Άσπα! Καταλαβαίνει ότι ο Άγγελος είχε απόλυτο δίκιο αλλά ήταν πολύ εγωιστής για να το καταλάβει. Τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA.

 

Η απόφαση του Αστέρη να δώσει το κτήμα στον Άγγελο προκαλεί τη μανία της Καλλιόπης, που επιτίθεται στη Βασιλική. Εκείνη έρχεται σε σύγκρουση μαζί της. Η Αργυρώ από την άλλη καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα, που καταρρέει στην αγκαλιά του Αντώνη. Ο Αστέρης θα βρεθεί κοντά στην αλήθεια…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 154 στις 8/6/22

Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση. Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ. Ο Πρόδρομος πιέζεται από Αντώνη και Γεράσιμο.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 155 στις 10/6/22

Η διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται. Ο Κώστας χειροδικεί και πάλι στην Άσπα, προκαλώντας την έκρηξη του Μαθιού, που τον διώχνει από τη δουλειά. Εκείνος, για να εκδικηθεί, θα προχωρήσει σε μία κίνηση με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με την Στέλλα.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 156 στις 13/6/22

Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση. Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ. Ο Πρόδρομος πιέζεται από Αντώνη και Γεράσιμο να συνεργαστεί για να γλυτώσει τη φυλακή. Η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της