Στην Κρήτη φτάνει ξαφνικά ο Παύλος Βρουλάκης, πρώτος ξάδελφος του Μάρκου στη σειρά Σασμός, του πατέρα της Αργυρώς, που όλοι στο χωριό νόμιζαν ότι είναι νεκρός εδώ και 20 χρόνια. Ο παπα—Μιχάλης, καρδιακός φίλος του Παύλου, μετά τη δολοφονία του Μάρκου από τον Βασίλη Σταματάκη, φοβούμενος πως ξεκινά νέος κύκλος αίματος, τον είχε πείσει να σκηνοθετήσει τον θάνατό του και να φύγει για πάντα από την Κρήτη. Ο Παύλος εμφανίζεται πρώτα μπροστά στον παπά και ο μεγάλος φόβος του παπα—Μιχάλη ξυπνάει: Η άφιξη αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως Παύλος δεν είναι νεκρός και ότι επέστρεψε στο χωριό, και τρέμει. Ο Παύλος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τη φοβίσει στη σειρά του ALPHA, καθώς ξέρει καλά πως είναι αδίστακτος, ενώ υποψιάζεται πως έπειτα από εντολή εκείνου σκότωσαν τον άντρα της στη φυλακή.

Η βεντέτα αναζωπυρώνεται και από τις δύο οικογένειες, πράγμα που αναστατώνει και επηρεάζει τη ζωή όλων. Όπως Θα δούμε, μάλιστα, η Αργυρώ, θολωμένη από Θυμό για τη δολοφονία του Άγγελου, εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος ανακοινώνει στον παπά πως γύρισε για να μείνει και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση, ενώ η Άσπα με τη Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο.

Παράλληλα, η Στέλλα, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, αποφασίζει να αναλάβει την υπεράσπιση του Μαθιού, ενώ ο Αστέρης εισπράττει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από εκείνη και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία. Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του, μια επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να τον σταματήσει. Από την άλλη, οι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη, καθώς οι αναμνήσεις της από το βράδυ του φονικού αποκαλύπτουν τη φρικτή αλήθεια. Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν να ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουν στον ένοχο. Η εμφάνιση μίας μάρτυρος από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, ενώ μία ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι Αρχές για τη βραδιά του αποτρόπαιου εγκλήματος. Η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη μαχαίρωσε τον γιατρό και όχι ο Μαθιός. Εν τω μεταξύ, μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς Θα καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο και θα ξυπνήσει στον τελευταίο εκ νέου αμφιβολίες για τον γάμο του.

Σασμός: Δείτε το trailer του δεύτερου κύκλου

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι της Καλλιόπης!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Trailer με spoilers και ακατάλληλες σκηνές

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Απειλούν Μάνο και Μαρίνα!