Η «Γη της ελιάς», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει άμεσα στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA με τον δεύτερο και πιο συναρπαστικό κύκλο επεισοδίων. Σε αυτόν πρόκειται να δούμε παλιούς και νέους ήρωες να παρασύρονται από τα παιχνίδια της μοίρας. Ο νέος κύκλος ξεκινάει με την πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς, η οποία κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία του υποτιθέμε-νου γιου της και πρώην εραστή της, του Δημήτρη. Η οικογένεια Βρεττάκου συγκλονίζεται και έρχεται αντιμέτωπη με την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας της Αρεόπολης.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά στα χέρια της Βαγγελιώς!

Η Αθηνά, οδηγείται στη φυλακή στη σειρά του MEGA έως ότου γίνει η δίκη, όπου τη βάζουν στο ίδιο κελί με τη Βαγγελιώ Πολυμενέα (Ελπίδα), η οποία δείχνει γλυκιά και προστατευτική, προσπαθώντας να κάνει την Αθηνά να νιώσει άνετα. Ο καλός χαρακτήρας της, όμως, κρατάει για λίγο, ώσπου να αποκαλυφθεί ο σκοτεινός ρόλος της και ο απώτερος σκοπός της. Λίγο καιρό μετά, η Αθηνά οδηγείται στο δικαστήριο και απέναντί της έχει έναν σκληρό και απόλυτο εισαγγελέα, τον Μιχάλη Οικονομέα (Φοίβο Μαρκιανό) και την αδελφή του Δημήτρη, την Ηρώ (Ελενα Καλλινίκου), η οποία φτάνει από την Ολλανδία για να πάρει τη σορό του Δημήτρη και να τον κηδέψει, ενώ παρίσταται ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο.

Παράλληλα, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται με Θρησκευτικό γάμο και είναι ευτυχισμένοι, ενώ ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του πρώτου και του Ισίδωρου αναστατώνει ιδιαίτερα την Αντιγόνη, προκαλώντας μεγάλες συγκινήσεις.

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτές οι σκηνές θα καθηλώσουν!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Trailer με spoilers και ακατάλληλες σκηνές

Αγαπημένη ηθοποιός: Παλεύω με τα κιλά μου από 17 ετών