Ο Αράς προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του στη σειρά Άπιστος. Η διοργάνωση μίας ομιλίας του Αράς στο σχολείο του Αλί φέρνει τους δυο τους σε μία πιο τεταμένη κατάσταση. Ταυτόχρονα, ο Βολκάν βρίσκεται ακόμη μία φορά δέσμιος των ύπουλων παιχνιδιών της Ντερίν και μάλιστα μέσα σε μία αίθουσα δικαστηρίου. Και σαν να μη φτάνει αυτό, η ζήλια του άντρα κορυφώνεται, καθώς φτάνει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου όλοι έχουν μαζευτεί στο σπίτι της Ασιγιά και τας Ντερίν, με εκείνον να βυθίζεται στη μοναξιά του.

Στο μεταξύ, ο Αλί και ο Ντεμίρ φεύγουν από το σπίτι της τελευταίας για να πάνε σε ένα πάρτι. Ωστόσο, ο Αλί και ένα κορίτσι παίρνουν το αυτοκίνητο ενός μεγαλύτερου φίλου τους. Ο νεαρός, όμως, χάνει τον έλεγχο και τρακάρουν. Τα παιδιά μεταφέρονται στο νοσοκομείο, με τον Αλί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Για το τραγικό περιστατικό ενημερώνονται η Ασιγιά, ο Βολκάν και όσοι βρίσκονται μαζί τους, και τρέχουν στο νοσοκομείο. Οι δύο πρώτοι καταρρέουν, καθώς τρελαίνονται από την αγωνία.

Άπιστος: Δύσκολες ώρες για τον Αλί

Οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες για τον Αλί στη σειρά του ΣΚΑΪ, αν και οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί πως θα συνέλθει. Πράγματι, ο μικρός βγαίνει από την εντατική γρήγορα, αλλά η περιπέτεια του Αλί προξενεί νέα προβλήματα στους γονείς του. ‘Ενας άγνωστος εκμεταλλεύεται την κατάσταση με τον χειρότερο τρόπο και τους εκβιάζει χρηματικά. Μάλιστα, ο Βολκάν, προκειμένου να ξεπληρώσει το λάθος του γιου του, κανονίζει να πουλήσει το σπίτι του και έτσι να εξασφαλίσει ένα μεγάλο ποσό.’Ομως, σύντομα, μαθαίνει πως έχει πέσει Θύμα απάτης. Από την άλλη, ο Αράς προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του, αλλά ο Χαλούκ θέλει να του σταθεί εμπόδιο. Παράλληλα, μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ελπίδας, η Μπαχάρ και ο Μελίχ ανακαλύπτουν το φύλο του παιδιού που περιμένουν.’Υστερα, ο Αράς βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Ενώ βιώνει μία πολύ σημαντική οικογενειακή στιγμή, κατηγορείται για κάτι που δεν έκανε.

Όλες οι ειδήσεις

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος-Νεκρός ο Βολκάν

Ο Παράδεισος των Κυριών: Trailer με spoilers και ακατάλληλες σκηνές

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης στο κρεβάτι της Στέλλας;