Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA Σασμός αναμένεται να είναι όχι μόνο ανατρεπτικά αλλά και γεμάτα συγκινήσεις και ερωτικά πάθη που ξυπνούν! Ειδικά σε ότι αφορά την δικηγόρο και πρώην σύντροφο του Αστέρη, την Στέλλα η οποία φαίνεται να ζει ένα ανεπανάληπτο πάθος με τον αστυνομικό με το σκοτεινό παρελθόν. Ο Γεράσιμος μοιάζει να είναι ερωτευμένος με την Στέλλα που ίσως ξέρει ένα μυστικό που θα αλλάξει τις ζωές όλων!

Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ αντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειάς της και μια μεγάλη απόφαση… που θα κρίνει από ‘δω και πέρα τις εξελίξεις. Θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα ή θα κυνηγήσει για άλλη μια φορά την δικαίωση ενάντια στους Σταματάκηδες; Ο Κώστας, έξω από τη φυλακή πια, ξαναγυρνά στον τόπο του ψάχνοντας δουλειά, αλλά η Άσπα ανησυχεί για την αντίδρασή του όταν μάθει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της με μια καινούρια σχέση… Ο Νικηφόρος από την άλλη στη σειρά του ALPHA, έχει να διαχειριστεί μια αποκάλυψη που θα ανατρέψει ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα. Απελπισμένος τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί… Τι είναι αυτό που ακούει να συζητάνε στο χωριό για το παρελθόν του, που μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις;

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως. Η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει την αλήθεια από τον Παπά-Μιχάλη. Θα τα καταφέρει; Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του.

Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο!

Σασμός: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου