Η σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ έχει μπει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι στις ζωές των τηλεθεατών με την Τούρκικη παραγωγή να σχολιάζεται πολύ θετικά για την συναρπαστική πλοκή της που έχει εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Η τηλεοπτική σειρά έχει καταφέρει να καθηλώνει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές κάθε βράδυ στον ΣΚΑΪ, με τους επιτελείς του καναλιού να νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι καθώς πρόκειται για το δυνατό χαρτί του καναλιού του Φαλήρου.

Οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια όμως αναμένεται να είναι πολύ ανατρεπτικές και να φέρουν τα πάνω κάτω με την Ντερίν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές καθώς θα μπει στη φυλακή, όμως μέχρι τότε υπάρχει ακόμη δρόμος.

Άπιστος: Η Ντερίν κλέβει το παιδί από τον Βολκάν

Συναρπαστικά θα είναι όσα θα κάνει η Ντερίν που έχει σκοπό να αναστατώσει και πάλι τη ζωή του Βολκάν που δεν θα πιστεύει στα μάτια του όταν αντιληφθεί πως του έκλεψε το παιδί!

H Nτερίν αποφασίζει να σηκωθεί όρθια, με τον Βολκάν να μένει με ανοιχτό το στόμα και να μην πιστεύει στα μάτια του, με το θέατρο να ξεσκεπάζεται και να τον κάνει έξαλλο.

Την ίδια στιγμή, ο Βολκάν ανακαλύπτει πως η Ντερίν όχι μόνο γνωρίζει τον Αράς, αλλά τόσο καιρό συνωμοτεί με τη γυναίκα του, τη Λεϊλά. Η Μπαχάρ οργανώνει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Ντεριά. Τέλος, η Λεϊλά κηρύσσει ανοιχτά τον πόλεμο στον Αράς.

Αν δεν πάρει πίσω την απόφασή του για το διαζύγιο, τότε εκείνη θα δημοσιοποιήσει κρυφές φωτογραφίες του με την Ασιγιά για να τους διασύρει σε όλη την πόλη.

Η Ντερίν συνεχίζει να βγαίνει έξω όλο και πιο συχνά, νομίζοντας πως έτσι θα κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει και να την επιθυμήσει ξανά. Όμως εκείνος για το μόνο που ανησυχεί είναι πως η κόρη τους περνά πολύ χρόνο χωρίς κανέναν από τους δύο γονείς της.

 

Δείτε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Στον αέρα η έναρξη στον ΣΚΑΪ

ANT1: Τότε κάνει πρεμιέρα το Πρωινό με Λιάγκα – Νομικού

Η γη της ελιάς: Τότε αρχίζουν τα νέα επεισόδια στο MEGA

Σασμός: Τότε επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ALPHA

Άπιστος: Νεκρός ο Βολκάν – Η Ασιγιά σώζει τη Ντερίν από τον θάνατο – Αυτό είναι το τέλος της σειράς