Σασμός επόμενα επεισόδια: Εκπληκτικό ήταν το φινάλε της πρώτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σασμός απέδειξε πως ήταν ο κυρίαρχος στην prime time ζώνη, καθώς κατέγραψε υψηλές «πτήσεις» στην τηλεθέαση.

Ακόμα πιο συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο κύκλο που έρχεται από τα πρώτα κιόλας επεισόδια με τον Μαθιό και την Καλλιόπη να γράφουν τον δικό τους τραγικό επίλογο, αφού θα βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος Βασιλική – Μαθιός – Γι’αυτό χωρίζουν

Χωρισμός σοκ έρχεται στη σειρά, καθώς Βασιλική και Μαθιός αναμένεται να βάλουν τέλος στο γάμο τους.

Η σύλληψη του Μαθιού για τη δολοφονία του Άγγελου θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά στη Βασιλική όπως είναι λογικό, αφού ο γάμος τους διακόπηκε βίαια.

Παράλληλα, ο νέος αστυνομικός έχει βάλει ως στόχο να ξεκάνει τον Σταματάκη.

Ο Μαθιός συνελήφθη με το γαμπριάτικο κοστούμι και οδηγήθηκε στο τμήμα, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο του Άγγελου. Οι δύο οικογένεια βρίσκονται και πάλι πολύ κοντά σε μία βεντέτα.

Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη αποφασίζει να το πάρει όλο πάνω της, προκειμένου να μη δει και τον άλλο της γιο να καταλήγει στη φυλακή.

Η Βασιλική βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς βρίσκεται μπλεγμένη και δεν ξέρει τι να πιστέψει, επιδιώκοντας να πάρει εξηγήσεις από τον αρραβωνιαστικό της.

Είναι κλονισμένη, καθώς δεν θέλει να πιστέψει πως ο Μαθιός θα έφτασε σε μία τέτοια δολοφονία, ενώ από την άλλη θεωρεί πως δεν θα γινόταν σύλληψη από την αστυνομία αν αυτή δεν είχε στοιχεία. Όταν μάθει πως η μαρτυρία του Μανώλη είναι αυτή που στέλνει τον παραλίγο σύζυγό της στη φυλακή ξεσπάει.

Όπως βγαίνει από τη φυλακή μετά την ομολογία της Καλλιόπης, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ζητάει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Οι παρεξηγήσεις μεταξύ τους είναι καθημερινές και η ένταση μεγάλη και σύντομα θα οδηγηθούν στον χωρισμό.