Δεν θα υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η σειρά Σασμός αν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν ήταν στον επόμενο κύκλο. Οι δύο ηθοποιοί έχουν μιλήσει με την παραγωγή της σειράς και έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τη διάθεσή του να συνεχίσουν να υποδύονται δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η Βασιλική θα αργήσει πολύ να μάθει ότι ο άντρας της ζωής της σκότωσε τον πρώην άντρα της, Στεφανή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην το μάθει ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα δεν θα λείψουν από την οικογένειά τους. Αφενός η παρουσία του Ευθύμη θα πυροδοτεί συνεχώς νέες εξελίξεις και αφετέρου η κόντρα με τον Παύλο Βρουλάκη δεν θα μείνει στα λόγια. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αποφασίσουν να πορευτούν μαζί.

Τι γίνεται όμως με τον Αντώνη και την Μαρίνα; Στην αρχή οι σεναριογράφοι ηθελαν τον Δημήτρη Ήμελλο να πεθαίνει, αλλά μετά από το σπόιλερ του περιοδικούTV24 αποφάσισαν να αλλάξουν το σενάριο.

Τελικά… Αντώνης και Μαρίνα θα περάσουν άσχημα στα επόμενα επεισόδια αφού εκείνος θα επανέλθει μεν από τη σφαίρα που έφαγε από τον Ευθύμη, όμως θα έχει πάθει μετατραυματική αμνησία και δε θα θυμάται καν την Μαρίνα. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πάντα! Ο αστυνόμος θα συνέλθει και θα ζήσει ευτυχισμένος με τη γυναίκα της ζωής του όπως θα δούμε και στην τρίτη σεζόν!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτό είναι το συγκλονιστικό παρελθόν του Διαγόρα

Viral: Γέλιο μέχρι δακρύων στο TikTok – Πήγε να βάλει βλεφαρίδες και βγήκε με μουστάκι!

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος ότι ξέραμε για το STAR;