Η Καλλιόπη κουβεντιάζει μια απρόβλεπτη συμμαχία στη σειρά Σασμός, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη  με τον Σταύρο που συνεχίζει να θέλει να δυσκολέψει τη ζωή της.

Ο Βαγγέλης της κάνει μια ξαφνική πρόταση. Παράλληλα, ο Ευθύμης βάζει στον Βαγγέλη μια αποστολή, που για να την εκτελέσει πρέπει να εκμεταλλευτεί τη σχέση του με την Ντίνα. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός κινδυνεύει να ανακαλύψει η Βασιλική το μεγάλο του μυστικό, ενώ ο Μανόλης προβληματισμένoς με την αναχώρηση της Τζένης στον Καναδά, οδηγείται σε μια παράτολμη σκέψη.
Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την προδοσία του φίλου του, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως όσα «έχτισε» για χάρη του γιου της άρχισαν να γκρεμίζονται, ενώ ο Φαρμάκης συνεχίζει το παιχνίδι του σε βάρος του Μαθιού.

Η Καλλιόπη και ο Παύλοs συμμαχούν για να μεγαλώσουν την απόσταση μεταξύ της Αργυρώς και του Αστέρη, όμως τα σχέδιά τους πέφτουν στην αντίλψη του τελευ-ταίου. Μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο για να τους σταματήσει, αποφασίζει να ζητήσει από την Αργυρώ να φύγουν μακριά. Η Αργυρώ σοκάρεται με την πρότασή
του και παρόλο που η αντίδρασή της είναι αρχικά αρνητική, την επεξεργάζεται. Της λέει συνεχώς ότι κανείς ποτέ δεν θα δεχτεί αυτόν τον έρωτα. Δεν υπάρχει λύση, παρά μόνο να φύγουν και έτσι ίσως καταλάβουν το λάθος που έκαναν και λήξει τελικά αυτή η αστεία βεντέτα.

Η Αργυρώ όμως δεν νιώθει έτοιμη να κάνει ένα τέτοιο βήμα, ειδικά σε αυτή τη φάση που η μητέρα της βιώνει μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της. Η Κατερίνα δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, ενώ η Μαρίνα θα λάβει κάτι που θα πυροδοτήσει την οργή της με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA