Η Καλλιόπη στη σειρά Σασμός έχει να αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα από τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Συγκεκριμένα, ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μία απρόσμενη εξέλιξη. Πηγαίνει στο σπίτι στο βουνό και διαπιστώνει πως ο τοίχος που είχε χτίσει το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Στεφανή έχει γκρεμιστεί και το όπλο έχει εξαφανιστεί.

Ειδοποιεί αμέσως την Καλλιόπη, η οποία προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση. Ο κλοιός, όμως, σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει. Η Βασιλική αντιλαμβάνεται την αλλαγή στη συμπεριφορά του και ανησυχεί. Κι ενώ μία καταιγίδα ξεσπάει στο χωριό, ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να ψάξουν για το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μία συνάντηση που θα απειλήσει να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο λόγος για την Αργυρώ, η οποία έχει φτάσει στο σπιτάκι για να συναντηθεί με τον Αστέρη. Το παράνομο ζευγάρι καλείται να αντιμετωπίσει μία ακόμα επίθεση της Καλλιόπης. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα της τελευταίας είναι ότι η νεροποντή γκρέμισε τον τοίχο στον οποίο βρισκόταν το όπλο και εκείνο παρασύρθηκε από τα νερά. Μάνα και γιος είναι σε απόγνωση, ενώ ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του αποκαλύψει τι τον απασχολεί. Παράλληλα, ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους και αποφασίζουν να αφήσουν στο παρελθόν όσα τους χώρισαν και τους στενοχώρησαν.

Ωστόσο, η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια στον Μανόλη. Αυτό γιατί ο νεαρός βρίσκει το όπλο του φόνου του Στεφανή και έχει πια και το αποδεικτικό στοιχείο που χρειαζόταν για να καταδικαστεί ο Μαθιός. Ο Μανόλης, όμως, είναι σε πανικό και δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να κινηθεί. Ξέρει πως, αν το όπλο φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας, η οικογένεια του Νικηφόρου θα διαλυθεί για πάντα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο της από σκοτεινές μνήμες του παρελθόντος και συγκεκριμένα μιας κατάρας που τη στοιχειώνει.’Οπως θα αποκαλυφθεί, η μητέρα του Βασίλη Σταματάκη είχε δώσει κατάρα σε όποιον από την οικογένειά της έμπλεκε με κάποιον Βρουλάκη. Αυτός είναι και ο λόγος που η Καλλιόπη εναντιώνεται τόσο πολύ στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει -Αυτό είναι το τέλος του;

Μίμης Παπαϊωάννου: Αντίο σε έναν θρύλο

Μάρκος Σεφερλής: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στον ΣΚΑΪ