Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν στη γνώριμη θέση του στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1.  Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και όπως ήταν φυσικό δεν βγήκε στον αέρα, ενώ την εκπομπή παρουσιάζει σήμερα η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, η οποία μετράει πλέον τις τελευταίες της μέρες από το κανάλι του Αμαρουσίου, έκανε την ανακοίνωση για την υγεία του πρώην συζύγου της.

«Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Ευχόμαστε όλα τα καλά σε όλο τον κόσμο. Με βλέπετε μόνη μου από αυτή την πλευρά, διότι ο Γιώργος είναι θετικός στον κοροναϊό και να πούμε περαστικά» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε επίσης: «Ελπίζω τώρα να μπορεί να μας βλέπει από το σπίτι. Περαστικά σε όλο τον κόσμο, να τελειώσει κι αυτή η περιπέτεια πολύ καλά, ευχόμαστε σε όλους».

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πόνους στο σώμα. Έκανε το τεστ και βγήκε θετικός στον κορονοϊό που βασανίζει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπων.

Κάπως διαφορετικά όμως ξεκίνησε η εκπομπή Πρωινό και της Δευτέρας (20/6) αφού υπήρξαν αρκετές απουσίες που μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν. Ο ένας εκ των βασικών παρουσιαστών δεν ήταν στο πόστο του. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά είπε στο κοινό «Καλημέρα, καλημέρα. Καλή εβδομάδα να έχουμε, καλημέρα στην όμορφη παρέα. Λίγο διαφορετικά σήμερα ξεκινάμε. Στη συνέχεια θα είναι μαζί μας και ο Γιώργος. Μαζί μας είναι η Τζένη από το δελτίο ειδήσεων και ο Θάνος Βάγιος», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πέρασε στο πρώτο θέμα.