Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο αφού Πέτρος και η Ελισάβετ έχουν μία άγρια σύγκρουση, που οδηγεί στον χωρισμό τους.
Ο Πέτρος και η Ελισάβετ, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, ένιωσαν μία έλξη. Όμως, χρειάστηκε να ζήσουν κάποια δυσάρεστα γεγονότα για να καταλήξουν μαζί. Αγαπημένοι και μονιασμένοι απέναντι σε πρόσωπα που θέλουν να μπουν ανάμεσά τους.

‘Ενας από αυτούς είναι και ο Γεράσιμος ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχθεί με τίποτα ότι η παιδική του φίλη και μεγάλος του, κρυφός, έρωτας επέλεξε να κάνει σχέση με τον Πέτρο. Γι’ αυτό βάζει σκοπό της ζωής τον να τους χωρίσει. Σύντομα, λοιπόν, ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Σε έντονο τόνο τον προειδοποιεί ότι η Ελισάβετ δεν πρόκειται να μείνει μαζί του για πάντα. Κι αυτό γιατί γρήγορα θα καταλάβει ότι η αποστολή της είναι να υπηρετεί τον Θεό.

Ο Πέτρος θυμώνει με όσα ακούει, αλλά προτιμά να μην ασχοληθεί περαιτέρω λόγω της εμμονής που έχει μαζί του ο Γεράσιμος.
Στη συνέχεια, ο τελευταίος επισκέπτεται την Ελισάβετ και της αποκαλύπτει το κρυφό παρελθόν του Πέτρου με τη Νατάσα, κάτι που ο τελευταίος της έχει κρύψει. Αυτή η αποκάλυψη, φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και η μία σύγκρουση διαδέχεται την άλλη, μέχρι που η Ελισάβετ αποφασίζει να χωρίσει τον Πέτρο. Παρ’ όλα αυτά, όμως, ο Γεράσιμος δεν σταματά εκεί.

Συνεχίζει να πηγαίνει έξω από το σπίτι της φίλης του και καθημερινά γίνεται όλο και πιο απειλητικός απέναντί της. Κάποια στιγμή, μάλιστα, τη συμβουλεύει να γυρίσει εκεί που ανήκει. Στη Γερακιανή, κοντά στο μοναστήρι, στον πατέρα της αλλά και σ’ εκείνον. Βέβαια, η Ελισάβετ δεν καταλαβαίνει πού αποσκοπούν όλα αυτά και αντιδρά έντονα εναντίον του.

Τότε, ο νεαρός ξεσπά λέγοντάς της ότι αυτοί οι δύο είναι ένα, οι ζωές τους είναι δεμένες, η μοίρα τους κοινή και το μόνο που έχει να κάνει είναι να το αποδεχθεί. Αλλιώς βάζει σε κίνδυνο τη ζωή όλων! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βίκος και η Αλεξία δεν μπορούν να αντισταθούν στη μεταξύ τους έλξη και κάνουν παθιασμένο έρωτα. Λίγο αργότερα, όμως, η νεαρή μαθαίνει από την Κυρα ότι υπάρχουν πολύ σοβαρά στοιχεία εναντίον του νονού της νύχτας για μία σειρά εγκληματικών ενεργειών. Η πιο βασική κατηγορία εναντίον του είναι πως αυτός κρύβεται πίσω από την αδίστακτη δολοφονία της Αγγελικής. Η Αλεξία, όμως, σαστίζει και ζητάει να δει τα στοιχεία.’Οπως και γίνεται. Και από τότε, αν και είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη, σιγά-σιγά αρχίζει την έρευνα και ανακαλύπτει το σκοτεινό πρόσωπο του Βίκου.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Αλέξη-Αποπειράται να αυτοκτονήσει!

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία – «Ήμουν πάνω από τα προσωπικά της αντικείμενα»

Σασμός: Τέλος το μυστικό του Μαθιού-Ο Ευθύμης ξέρει ότι σκότωσε τον Στεφανή-Έτσι τον εκβιάζει!