Η Φιλαρέτη στο Μαύρο Ρόδο, αποφασισμένη να βρει τον χαμένο της γιο, φεύγει κρυφά τα βράδια από το μοναστήρι, κάτι που πέφτει στην αντίληψη της Κασσιανής. Τη Φιλαρέτη, όμως, δεν την απασχολεί η αντίδρασή της νέας ηγουμένης, καθώς της φτάνει που έχει κάποιες πρώτες ενδείξεις για το τι απέγινε ο γιος της και πα-ράλληλα αρχίζει να βρίσκει στοιχεία και πρόσωπα σε σχέση με την εξαφάνισή του. Σύμμαχός της σε όλη αυτή την ιστορία είναι ο Θέμης που ψάχνει κι εκείνος να βρει το παιδί της μοναχής, ως ένδειξη σεβασμού κι ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό της!

Της υπόσχεται ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βρει το παιδί της! Τι θα συμβεί όμως όταν ανακαλύψει πως το παιδί της γυναίκας που σέβεται είναι ο ορκισμένος και θανάσιμος εχθρός του;

Πίσω στο σήμερα, ο Βίκος καταφέρνει να βρει τον βουλευτή που οργάνωσε όλη αυτή την πλεκτάνη και αφού τον απάγει, στη συνέχεια τον ανακρίνει απειλώντας να τον σκοτώσει αν δεν του πει τον λόγο που τα έκανε όλα αυτά. Ο Βίκος του ζητάει να του πει εδώ και τώρα γιατί έσβησε ό,τι αφορά το παρελθόν του, τους γονείς του, την οικογένειά του, όλα, βάζοντας στον κρόταφο του άντρα ένα όπλο.
Στο μεταξύ, σοκαρισμένος ο Σαράντος με όσα έμαθε από την Ελισάβετ για τον Διακοσάββα, αφήνει υπαινιγμούς στον Λευτέρη για τον πατέρα του και την Ελισάβετ και εκείνος παθαίνει σοκ. Του αποκαλύπτει ότι στον πατέρα του «άρεσαν τα κοριτσάκια» και είχε βάλει στο μάτι την Ελισάβετ!

Την ίδια ώρα και η Ελισάβετ λέει όλη την αλήθεια στον Πέτρο για τον Διακοσάββα καθώς δεν Θέλει να έχει πια αυτό το βάρος μέσα της.

Ο Λευτέρης αναστατωμένος πάει στην Πάτρα και ζητάει από την κόρη του να του επιβεβαιώσει όλα όσα του είπε ο Σαράντος. Του λέει ότι είναι αλήθεια και του αποκαλύπτει ότι ο Γεράσιμος σκότωσε τον Διακοσάββα!

Το σοκ για τον Λευτέρη είναι τεράστιο, όπως και για τον Πέτρο όταν το μαθαίνει από το στόμα του Λευτέρη.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε απόσπασμα της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή στο Όνειρο- Εμφανίζεται ο Ντόκος και τελειώνει την Ζέτα!

Τι γίνεται τελικά με τις θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό;

Survivor All Star: Τέλος από τον ΣΚΑΪ-Αυτό το αντικαθιστά