Αναπάντεχα γεγονότα έρχονται για μια ακόμα φορά να ταράξουν τα νερά στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Φόβος, παρεξηγήσεις, δολοφονία και καταστάσεις που φτάνουν στα άκρα, είναι μερικά απ’ όσα θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων, με την οικογένειά του να προσπαθεί να βρει τα χρήματα που ζητάνε και με την αγωνία και τον φόβο τους για τη ζωή του να χτυπάνε κόκκινο. Στο μεταξύ η Μυρτάλη είναι οργισμένη γιατί η Αθηνά δεν έδιωξε από τη δουλειά της την Άννα, όπως της είχε ζητήσει. Μάλιστα, η Αθηνά καλύπτει κατά κάποιο τρόπο την Αννα λέγοντάς της ότι δεν την αφορούν τα προσωπικά της και η Άννα είναι μία από τις καλύτερες εργάτριες!

Η Μυρτάλη τρελαίνεται και αφού τσακώνεται πολύ άσχημα με την Αθηνά, ποτισμένη με μεγάλο μίσος, παρακαλάει τον Αλέξη να τη βγάλει από τη μέση!

Την ίδια στιγμή ο Πότης λέει στον Αποστόλη ότι είναι ερωτευμένος με την αδελφή του ενώ λίγο αργότερα ο Δημοσθένης μπλέκει τον Αρη σε εμπόριο ναρκωτικών, για να τον ξεχρεώσει.

Παράλληλα η Ισμήνη βρίσκει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωνσταντίνου και απαιτεί εξηγήσεις, ενώ υποπτεύεται ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του και αρχίζει να τον παρακολουθεί.

Ο Αλέξηs ενδίδει στην πίεση της Μυρτάλης και κόβει τα φρένα στο αμάξι της Αθηνάς. Αγνοεί όμως πως μέσα στο αμάξι της θα βρεθεί και η μητέρα του με την Αναστασία. Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά και ρίχνουν το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου γλιτώνοντας από βέβαιο θάνατο.

Την ίδια ώρα έρχονται σε μεγάλη ρήξη ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά στη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους. Την επόμενη μέρα η Αθηνά πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο όπου μαθαίνει ότι τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν κομμένα! Μαζί με τον εισαγγελέα υποψιάζονται αμέσως τον Αλέξη, αλλά τη συμβουλεύει να μην κάνει κάποια κίνηση απλά θα τον παρακολουθούν!

Ο Αλέξης πονηρά σκεπτόμενος, πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά εκείνη τον πετάει έξω από το σπίτι της. Απομονωμένος απ όλους και κυρίως από τη μάνα του, ο Αλέξης προσπαθεί να την εκβιάσει συναισθηματικά και την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA