Δεν είναι μυστικό πως ο Ευθύμης στη σειρά Σασμός έχει αποφασίσει να καταστρέψει τον Μαθιό Σταματάκη και να διαλύσει την οικογένεια που εκείνος έχει φτιάξει. Κατά καιρούς τον έχει ενοχοποιήσει για δεκάδες πράγματα, αυτή τη φορά όμως κρατάει στα χέρια του το πολυπόθητο χαρτί, το γράμμα του Κώστα που τον ενοχοποιεί για τον φόνο του Στεφανή.

Ο Ευθύμης Φαρμάκης ξεκινά μια πιο στενή συνεργασία με τον Βαγγέλη. Ο τελευταίος είναι αποφασισμένος να γίνει βοηθός του νονού της νύχτας και να χωθεί στα κυκλώματα που υπόσχονται χρήμα, δόξα και παιχνίδι στις καλύτερες χαρτοπαικτικές λέσχες του νησιού. Ετσι, όταν ο Ευθύμης του αναθέτει να πάει στο σπίτι του Τόλη και να ψάξει χαρτιά. έγγραφα και επιστολές, εκείνος δέχεται με χαρά.

Ο Βαγγέλης θα βρεθεί άμεσα στο σπίτι του Τόλη, σε στιγμή που δεν θα είναι εκεί, και δεν θα αργήσει να εντοπίσει το πολυπόθητο γράμμα τον Κώστα με τις λέξεις που είναι ικανές να βάλουν όλους σε κίνδυνο. Ο αδελφός του Σταύρου, μη ξέροντας τι ψάχνει, θα φωτογραφίσει το χαρτί αυτό στη σειρά Σασμός, όπως και μερικά ακόμη και στη συνέχεια θα αφήσει το στικάκι με το υλικό στο γραφείο του αφεντικού του.

Για μια φορά ακόμη, ο σκοτεινός άντρας της Κρήτης δεν θα μασήσει τα λόγια του. Θα επιδιώξει συνάντηση με τον Μαθιό, όπου και θα του αποκαλύψει τα όσα ξέρει. Του λέει ότι ξέρει ότι δολοφόνησε τον ξάδερφό του ενώ την ίδια ώρα ο Μαθιός είναι πανικοβλημένος και τον ρωτάει τι θέλει.

Αυτός του λέει ότι θα το σκεφτεί ενώ 0 Σταματάκης τον απειλεί πως αν πειράξει έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της Βασιλικής ή αν προσπαθήσει να κάνει κακό στον Νικηφόρο, θα τον βρει μπροστά του. Ο Ευθύμης όμωs δεν φαίνεται να νοιάζεται και πολύ για τα λόγια του Μαθιού. Για τον ακρίβεια αδιαφορεί αφού έχει ήδη αποφασίσει πώς θα διαχειριστεί τον αλήθεια που έμαθε.
Μετά την κουβέντα του με τον Ευθύμη ο Μαθιός θα τρέξει στο σπιτάκι του βουνού για να σιγουρευτεί ότι τα πειστήρια του εγκλήματός του είναι καλά φυλαγμένα. Ομως οι φόβοι του θα επιβεβαιωθούν. Το όπλο λείπει από το σημείο που το έκρυψε. Τότε θα καταλάβει πως ο Ευθύμης όχι απλά δεν μπλόφαρε αλλά και ότι πλέον τον κρατάει καλά στο χέρι. Θα ψάχνει ξανά και ξανά στο σημείο που είχε κρύψει το όπλο, όμως δεν θα μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Η επόμενη κίνησή του θα είναι να μιλήσει στην Καλλιόπη για να ζητήσει τη συμβουλή της αλλά και να αποφασίσουν μαζί πώς θα αντιμετωπίσουν τον εχθρό του.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA