Ο Καστρινός στο Μαύρο Ρόδο διψάει για εκδίκηση και θέλει πάση θυσία να σκοτώσει τον Βίκο, ο οποίος διατηρεί κρυφό δεσμό με την κόρη του. Ετσι ζητά τη βοήθεια του Λουκά και εκείνος τοποθετεί βόμβα στο αμάξι του Βίκου.

Την ίδια ώρα, ο Βίκος προτείνει στην Αλεξία να φύγουν μια για πάντα μακριά απ όλους στο εξωτερικό και εκείνη δέχεται, παρά τους φόβους του για το πώς θα αντιδράσει ο πατέρας της.

Ο Βίκος λέει στον Παράσχο ότι θέλει να τελειώνει με τη νύχτα και αφού του δίνει το δαχτυλίδι του, στη συνέχεια του ζητάει να τον βοηθήσει να το σκάσει με την Αλεξία. Ετσι ο Παράσχος μπαίνει στο αμάξι του Βίκου και η έκρηξη ξεσηκώνει την Πάτρα! Η είδηση της έκρηξης προκαλεί αναστάτωση και κυρίως στην Αλεξία που τρέχει στο σημείο με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος της θα ζει. Κάπου εκεί βρίσκει το δαχτυλίδι του και με πόνο βεβαιώνεται για τον χαμό του. Ο Θέμης πάει στο σημείο και η Αλεξία του μιλάει με σκληρά λόγια. Του λέει ότι είναι ένας δολοφόνος και τίποτα άλλο και γι αυτό ήθελε να τον αφήσει η Αγγελική!

Στη συνέχεια η Αλεξία ανακοινώνει στην Ολγα και τον Παναγιώτη ότι φεύγει για ένα μακρινό ταξίδι αφού όπως εξομολογείται, δεν αντέχει άλλο να ζει έτσι! Θα φύγει να ηρεμήσει και δεν ξέρω αν θα γυρίσει ξανά.

Μόνο που στη διαδρομή της προς το αεροδρόμιο, ο Βίκος εμφανίζεται μπροστά της ολοζώντανος. Εκείνη τρέχει στην αγκαλιά του και η σκηνή δείχνει σε flashback πως ο Παράσχος «θυσιάστηκε» για εκείνον.
Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, άγνωστοι τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το μαγαζί του Καστρινού και εκείνος είναι σίγουρος ότι πρόκειται για αντίποινα από τους άντρες του Βίκου.

Η Αλεξία επιστρέφει σπίτι της μιας και ο Βίκος ζει, αλλά η σχέση της με τον πατέρα της είναι σχεδόν διαλυμένη. Ο Θέμης προσπαθεί να την προσεγγίσει αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια αλλά ο Θέμης φτάνει στα όριά του. Του λέει ότι τον μισεί και παρακαλεί να πέθαινε καλύτερα αυτός και όχι η μαμά της!

Στο μεταξύ, ο Βίκος γυρνώντας από την κόλαση, βάζει δικό του άνθρωπο κάτω από τη μύτη του Καστρινού, καθώς ο τελευταίος μετά τον χαμό του Παράσχου, προσλαμβάνει τον Φρέντι. Ετσι ο Βίκος έχει ξανά κάποιον δικό του, ακριβώς δίπλα στον χειρότερο εχθρό του, βάζοντας μπροστά το σχέδιό του που έχει έναν και μόνο στόχο: Να κλείσει με τα ίδια του τα χέρια τα μάτια του Καστρινού.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στα χέρια του Κουράκου-«Καρφώνεται» μόνη της για τη δολοφονία του Ανέστη!

Μύκονος: Βίντεο ΣΟΚ – Πόσο κοστίζουν δύο μερίδες πατάτες;

Survivor spoiler αποχώρηση 1/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί