Ο Γεράσιμος βρίσκεται σε παραλήρημα μέσα στην κλινική στο Μαύρο Ρόδο και μπροστά στον Σαράντο λέει ότι είδε τον Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιό του και του αποκαλύπτει τις τελευταίες λέξεις του πατέρα του. Η μητέρα του Ευτυχία, στο πλάι του, προσπαθεί να τον ελέγξει.

Ο Πέτρος απελπίζεται από την παγερή στάση που κρατά η Ελισάβετ απέναντί του, η οποία του ζητά να διακόψουν κάθε επαφή και φύγει οριστικά από τη ζωή της. Την ίδια ώρα, ο Βίκος, θέλοντας να αλλάξει σελίδα στη ζωή του, αποκαλύπτει στην Αλεξία το σχέδιό του να φύγουν οι δυο τους, στο εξωτερικό. Δεν γνωρίζει ότι ο Καστρινός έχει δώσει εντολή εξόντωσής του στον Λουκά, που έχει αποφασίσει να παγιδεύσει το αμάξι του με εκρηκτικά και να τον ανατινάξει. Ο Καστρινός και ο Λουκάς δεν έχουν προβλέψει ότι μαζί με τον Βίκο θα γίνει στάχτη και η Αλεξία, βρίσκοντας το θάνατο, όπως ακριβώς και η μητέρα της, Αγγελική -από εντολή του ανθρώπου που την υπεραγαπά.

Ο Καστρινός ανεβαίνει στη Γερακιανή για να ανακοινώσει στη Φιλαρέτη τα αποτελέσματα από το τεστ DNA για το γιο της. Η Ελισάβετ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, κινδυνεύοντας να χάσει το μωρό της. Η ύπουλη Κασσιανή σκαρφίζεται τρόπους για να διώξει τη δόκιμη από το μοναστήρι, ενώ η Φιλαρέτη κρατάει στα χέρια της την απάντηση των εξετάσεων του DNA.

Ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το γράμμα που άφησε ο μοναδικός μάρτυρας του ατυχήματός του με τη μηχανή. Δεν μπορεί να το πιστέψει ότι ο αδελφός του, Γιώργος Μπόγρης, ήθελε να τον σκοτώσει. Παράλληλα, ο Βίκος εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα, ζητώντας για τελευταία φορά τη βοήθειά του, προκειμένου να καταφέρει να το σκάσει με την Αλεξία. Έντρομος ο Παράσχος, τρέχει να ειδοποιήσει τον Λουκά, προτού ενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό που έχει βάλει στο αμάξι του Βίκου.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ νεκρή; Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Ο Γιώργης υπαίτιος!

Ίντερ: Ο viral χορός του Τσαλχάνογλου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας (vid)

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει εξαιτίας της Μαργέτας!