Η Ευτυχία στη σειρά Η Γη της Ελιάς, παραμιλάει στον ύπνο της και ο Κουράκος αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα. Μάλιστα όσο περνούν οι μέρες, μπαίνει όλο και περισσότερο σε σκέψεις για τον φόνο του Ανέστη. Ετσι, κάνει το επόμενο βήμα στο σχέδιο αποκάλυψης του ενόχου.

Οι υποψίες του Κουράκου για την εμπλοκή της Ευτυχίας στον φόνο του Ανέστη αρχίζουν να πυκνώνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σύννεφα στη σχέση τους, ενώ η Ευτυχία συνεχίζει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Ο Κουράκος προκειμένου να διαλευκάνει αν η Ευτυχία είχε εμπλοκή ή όχι στον φόνο του Ανέστη, αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της για παλιά ίχνη αίματος με τη μέθοδο της λουμινόλης, τη χημική ουσία που χρησιμοποιούν οι εγκληματολόγοι για να ανιχνεύσουν ίχνη αίματος σε τόπους εγκλήματος, καθώς η συγκεκριμένη χημική ουσία αντιδρά με τον σίδηρο της αιμοσφαιρίνης στο αίμα.

Την ίδια στιγμή η Ευτυχία εξομολογείται στην Άννα πως νιώθει τον Κουράκο όλο και πιο απόμακρο, αλλά η Αννα το αποδίδει στο άγχος πριν τον γάμο.

Στο μεταξύ, η Βασιλική αρχίζει να υποφέρει από τον Φίλιππο που έχει απομακρυνθεί για να την «πικάρει», όμως αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα πρόκειται να της συμβούν. Ενα βράδυ κι ενώ ο Φίλιππς είναι στον στρατό, πιάνει φωτιά το σπίτι της. Μέσα είναι η Βασιλική, η Χάιδω και το μωρό. Είναι νύχτα και κοιμούνται, όταν ξαφνικά ξεσπάει φωτιά στο σπίτι, η έκταση της οποίας είναι τεράστια και οι τρεις τους ζουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Μέχρι να το καταλάβουν, το σπίτι έχει λαμπαδιάσει και μέσα οι τρεις τους προσπαθούν να σωθούν για να μην καούν ζωντανές. Η Βασιλική ουρλιάζει για το παιδί της και η Χάιδω κάνει ό,τι μπορεί για να βγουν από την πύρινη κόλαση. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, καθώς στην κυριολεξία καίγονται. 

Τελικά βγαίνουν από εκεί με τη βοήθεια της πυροσβεστικής. Το σπίτι έχει καεί ολοσχερώς και η Βασιλική με το μωρό στην αγκαλιά και μαζί και η Χάιδω, μένουν στην κυριολεξία στο δρόμο. Η πυροσβεστική προχωράει σε έρευνα και σε δύο μέρες βγάζει πόρισμα πώς και από που συνέβη.

 

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση-Ποιος θέλετε να παραμείνει

Φτιάχνει καλύτερο Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης!

Έκτακτο – Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά