Το Μαύρο Ρόδο συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον αφού ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό που νιώθει στην καρδιά της αλλά και ο Πέτρος φαίνεται ότι πραγματικά νιώθει τρυφερά συναισθήματα για την μοναχή.

Με μεγάλη αγωνία το τηλεοπτικό κοινό περιμένει να εξελιχθεί η σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ, που μπορεί εκείνη ακόμα να παλεύει να διώξει τον «πονηρό». αλλά η καρδιά της δεν την ξεγελάει!

Η εξέλιξη αυτή θα έρθει στο τέλος του α’ μισού του σεζόν, στα μέσα Δεκεμβρίου στο MEGA. Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Πέτρος με την Ελισάβετ για πρώτη φορά θα έρθουν σε ερωτική επαφή!

Πώς όμως θα φτάσουν μέχρι εκεί; Προς το παρόν η Ελισάβετ παλεύει να κάνει πως δεν νιώθει τα σκιρτήματα της καρδιάς της για τον Πέτρο, αλλά αυτός ο κρυφός πόθος που έχει μέσα της δεν Θα μείνει για πολύ κρυφός.

Ο Πέτρος, που έχει μετακομίσει μόνιμα στη Γερακιανή, πάει ένα βράδυ και τη βρίσκει εκτός μοναστηριού, που έτυχε εκείνη και είχε βγει. Εκείνος είναι αποφασισμένος να την κάνει δική του, να τη φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια και να παραδεχτεί όσα νιώθει για εκείνον. Από την άλλη, η Ελισάβετ δείχνει να μην μπορεί να σταματήσει την καρδιά της να χτυπάει για εκείνον και μόνο, και παραδίνεται παρά τον όρκο στον θεό! Οι δυο τους αφήνονται στο πάθος τους, ο Πέτρος είναι απόλυτα τρυφερός μαζί της και σεβόμενος το γεγονός πως εκείνη δεν είχε γνωρίσει ποτέ άλλον άντρα, της κάνει έρωτα και εκείνη νιώθει για πρώτη φορά πως είναι επιθυμητή γυναίκα.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα στη φυλακή!

Λύθηκε το μυστήριο στην ΑΕΚ με τον Τσούμπερ που έχασε το Μουντιάλ

Έλεος: Ηλίας Ψινάκης-Αννίτα Πάνια έτοιμοι να τα σαρώσουν όλα στο MEGA