Παρά το γεγονός ότι η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο, έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον μοναχισμό, παρά τις προσπάθειες όλων να την πείσουν για το αντίθετο, ο Πέτρος πεισματικά επιμένει να της αλλάξει τη ζωή! Κι ενώ όλη η ιστορία ξεκίνησε από ένα στοίχημα, τα συναισθήματά του για εκείνη έχουν γίνει πια αληθινά και τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά της. Ετσι, όταν μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι, εκείνος σπεύδει στη Γερακιανή για να τη συναντήσει. Η συνάντησή τους στη μονή θα πάρει όμως άλλη τροπή. Η Ελισάβετ ρωτά τον Πέτρο γιατί πήγε εκεί και εκείνος της λέει ότι ήρθε για εκίνη και για να τη δει γιατί έμαθε ότι επέστρεψε. Τότε η Ελισάβετ απαντά ότι εκεί ανήκει και εκεί είναι το σπίτι της, αφού του πατέρα της ήταν προσωρινό.

Η μοναχή Κασσιανή που τους βλέπει μαζί να μιλάνε, αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ο Μπόγρης συναντάει την ηγουμένη για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τη Γερακιανή και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ώστε να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια. Δεν βρίσκει όμως σύμφωνη την ίδια, που του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη.

Η Ολγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά του.

Ο Φραγκίσκος με την Ολγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο, την ώρα που εκενος ζητάει από την Ελισάβετ μια απάντηση αφού η ίδια έχει καταλάβει τι νιώθει εκείνος για την ίδια. Εκείνη τότε έρχεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει. Τότε εκείνος την αρπάζει από το χέρι και τη φιλάει ξανά. Μόνο που δεν γνωρίζουν ότι η μοναχή Κασσιανή θα γίνει μάρτυρας αυτής της σκηνής! Από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για κανέναν στη σειρά του MEGA.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

The Secret Song: Το νέο μουσικό σόου στον ALPHA

Μιλγουόκι Μπακς: Τρένο δίχως φρένο – Σούπερ Γιάννης και 7 στα 7!

Παγιδευμένοι: Στο φως το μυστικό του Σταύρου και του Αλέκου-Ο Άγγελος αποκαλύπτεται!