Έλεος πια με τις εκπομπές που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση με τα δήθεν και τα πρέπει που κούρασαν και θεωρούνται και πλέον, τουλάχιστον, τετριμμένες! Η πιο ανατρεπτική εκπομπή είναι πλέον γεγονός και όλοι ετοιμάζονται να την υποδεχθούν όχι μόνο στο MEGA αλλά και στα σπίτια μας!

Ηλίας Ψινάκης και Αννίτα Πάνια δύο εκκεντρικές προσωπικότητες της σόουμπιζ, ετοιμάζουν μία συνεργασία-έκπληξη για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Συγκεκριμένα, οι δύο καλοί φίλοι πρόκειται να παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο και σίγουρα ανατρεπτικό τοκ σόου, που φέρει τον προσωρινό τίτλο «Έλεος» και κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται στη μεταμεσονύχτια του MEGA. Αυτή την περίοδο, οι υπεύθυνοι του σταθμού και φυσικά μαζί ο Ηλίας Ψινάκης με την Αννίτα Πάνια βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων, θέλοντας να εξασφαλίσουν όλο τα εχέγγυα για μία αρμονική συνεργασία. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα απαραίτητα γυρίσματα με καλεσμένους που θα… συζητηθούν. Να σημειωθεί ότι, εφόσον όλα πάνε καλά, η πρεμιέρα του τοκ σόου πρόκειται να γίνει περί τα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για μία εκπομπή, που αν τελικά προβληθεί, έλειπε από τη βραδινή ζώνη αφού δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο που θα μπορούσε να μας δείξει την… έξοδο από τη μαυρίλα και τη μιζέρια. Τα προβλήματα της καθημερινότητας (που όλοι έχουμε ευτυχώς) μπορούν να περιμένουν. Ας πάρει σειρά πια και η… διασκέδαση!