Η Κατερίνα Καινούργιου και ο ALPHA έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πορεία της εκπομπής της και έτσι ομάδα που κερδίζει, όπως λέει το ρητό, δεν αλλάζει. Και όμως αλλάζει λέμε εμείς αφού η Κατερίνα αποφάσισε να κάνει αλλαγές στο πάνελ της προκειμένου να βελτιώσει περισσότερο την εικόνα τόσο στο κομμάτι ψυχαγωγία όσο και σε εκείνο που ονομάζεται, πρωινή ενημέρωση.

Η παρουσιάστρια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της στις 5 Σεπτεμβρίου αλλά με νέα αρχισυντάκτρια στο τιμόνι. Η Κατερίνα Πόθα είναι εκείνη που θα αναλάβει το πόστο του Χρήστου Αϊβαλιώτη που αποχώρησε στις αρχές του καλοκαιριού έπειτα από τρία χρόνια.

Επιπλέον είχε ακουστεί ότι θα αποχωρήσει ο Γιάννης Πουλόπουλος κάτι που ωστόσο δε φαίνεται να ισχύει τελικά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την άλλη, παραμένει αλλά όχι από την αρχή της εκπομπής ενώ θα έχει δικό του σημείο… αναφοράς.

Ποιοι όμως έρχονται να προστεθούν στην ομάδα; Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έρχεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μόνος του, μετά και την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ. Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου παραμένει όπως και η Έλενα Πολυκάρπου ενώ και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης του οποίου η συνεργασία έληξε… άδοξα με το MEGA και την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα», προσχωρεί στην ομάδα του ALPHA.

 

Πώς η Κατερίνα Λένη «έσφαξε» με το γάντι την Κατερίνα Καινούργιου;

Η αλήθεια είναι ότι τόσο η Κατερίνα Λένη όσο και η έτερη Κατερίνα Καινούργιου, δε φαίνονται για προσωπικότητες που εύκολα μπορεί να βάλει κάποιος σε καλούπι. Τη μία την ζήσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, Masterchef και έμοιαζε να ανταγωνίζεται ακόμα και με τον ίδιο της τον εαυτό στην κακία. Από την άλλη έχουμε την Κατερίνα από τη μία τόσο ευαίσθητη και από την άλλη killer και αδυσώπητη πλέον στις συνεργασίες της από τις οποίες κατά καιρούς έφαγε κάμποσα χαστούκια (πχ Ρούλα Κορομηλά).

Πώς θα μπορούσε λοιπόν να είναι η μεταξύ τους συνεργασία; Προφανώς εκρηκτική! Ποιος άλλωστε ξεχνά την  αντίδραση της μαγείρισσας σε εκπομπή όταν η παρουσιάστρια της ζήτησε να σχολιάσει επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι, ξεχάστε την Κατερίνα Λένη για τη φετινή σεζόν τουλάχιστον στον ALPHA.