Η αλήθεια είναι ότι τόσο η Κατερίνα Λένη όσο και η έτερη Κατερίνα Καινούργιου, δε φαίνονται για προσωπικότητες που εύκολα μπορεί να βάλει κάποιος σε καλούπι. Τη μία την ζήσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, Masterchef και έμοιαζε να ανταγωνίζεται ακόμα και με τον ίδιο της τον εαυτό στην κακία. Από την άλλη έχουμε την Κατερίνα από τη μία τόσο ευαίσθητη και από την άλλη killer και αδυσώπητη πλέον στις συνεργασίες της από τις οποίες κατά καιρούς έφαγε κάμποσα χαστούκια (πχ Ρούλα Κορομηλά).

Πώς θα μπορούσε λοιπόν να είναι η μεταξύ τους συνεργασία; Προφανώς εκρηκτική! Ποιος άλλωστε ξεχνά την  αντίδραση της μαγείρισσας σε εκπομπή όταν η παρουσιάστρια της ζήτησε να σχολιάσει επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής.

Κατερίνα Καινούργιου: Σκληρή «μπηχτή» στην Κατερίνα Λένη

Θυμίζουμε τον διάλογο.

«Κατερίνα, ετοιμάσου για MasterChef! Διπλή αποχώρηση χθες» αναφώνησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για να εισπράξει την απάντηση από τη συνεργάτιδα της, Κατερίνα Λένη πως «ναι, τώρα είναι δύσκολα γιατί φτιάχνω…».

Κ.Κ.: Είσαι μες στα νεύρα σήμερα! Τι να κάνουμε; Και μεις κάνουμε εκπομπή!

Κ.Λ.: Όχι, ρε παιδί μου… Μαγειρεύω εδώ πέρα! Φτιάχνω σε δυο κατσαρόλες κριθαρώτο.

Κ.Κ.: Καλά, δεν σκάβεις… περίμενε!

Η είδηση όμως ήταν στη ματιά που έριξε η Λένη στην Καινούργιου! Μάλιστα, μάλλον κάποιος το σφύριξε στο αυτί της παρουσιάστριας η οποία μόλις αμόλησε την κουβέντα γύρισε προς το μέρος της μαγείρισσας για να δει πώς αντέδρασε!

Και έρχεται η σημερινή είδηση για την Κατερίνα Λένη η οποία απάντησε σε ακολούθούς της στο Instagram σχετικά με τη συνεργασία τους.

Η απάντησή της για το ακουστικό.

 

Λένη

Λένη

 

Το σχόλιό της για την Κατερίνα Καινούργιου

Λένη

Λένη