Η αρχή του τέλους για την Πολυξένη στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, έχει φτάσει! Η Θεοφανώ έχει μιλήσει στον Φρίξο και τον Αντρέι για το όραμα που είχε με την Πολυξένη να σκοτώνει το μωρό και αργότερα το λέει και στον Βρώτσο. Όλοι τους έχουν αναλάβει να ξεσκεπάσουν την αλήθεια και σύντομα τα στοιχεία τούς οδηγούν στην ερωμένη της Πολυξένης, η οποία και αναγκάζεται να αποκαλύψει τα πάντα για την αδίστακτη γυναίκα και τα εγκλήματά της.

Η Θεοφανώ ομολογεί ότι η Πολυξένη σκότωσε το μωρό και στη συνέχεια ο Αντρέι παρουσιάζει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της. Όλοι βρίσκονται σε σοκ και η Δαμιανή τρέμει να μην αποκαλυφθεί η δική της εμπλοκή στον φόνο του μωρού. Η Πολυξένη δεν έχει παρά να αποδεχτεί όλες τις κατηγορίες. Ομολογεί ότι εκείνη έκανε το έγκλημα και όλοι αναρωτιούνται τον λόγο! Όμως εκείνη δεν αποκαλύπτει το παραμικρό και δίνεται η εντολή από τον Μιχαήλ να οδηγηθεί στο μπουντρούμι μέχρι να έρθει η μέρα που θα τιμωρηθεί με θάνατο στην κρεμάλα.

Στο μεταξύ, η αποκάλυψη πως εκείνη τελικά σκότωσε το βρέφος σοκάρει και τους Γερακάρηδες που ζητούν κι εκείνοι εκδίκηση. Η Μεταξία λέει στη Γερακίνα ότι μπορεί να λέει ότι σκότωσε το παιδί της αλλά η ίδια πιστεύει ότι η Δαμιανή τα έκανε όλα. Η Γερακίνα για άλλη μια φορά προσπαθεί να συνετίσει την κόρη της λέγοντάς της ότι πάλι άρχισε τις τρέλες για την πεθερά της και ότι αποκλείεται να έκανε κάτι η Δαμιανή αφού αυτή πεθαίνει για το τουφέκια της, ακόμα και για τον Μάρκο που δεν είναι δικός της! Άρα, δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κακό στο εγγόνι της.  Όμως η Μεταξία της λέει ότι κι εκείνη την τρώει η ιδέα ότι ο Πετρούνης δεν αυτοκτόνησε κι αυτό γιατί είναι μάνα και το νιώθει!

Η μέρα που η Πολυξένη θα πεθάνει στην κρεμάλα έχει ξημερώσει. Ολοι έχουν μαζευτεί έξω από τον πύργο για να παρακολουθήσουν την τιμωρία της φόνισσας. Η Δαμιανή αποφασίζει να πάει να τη συναντήσει για τελευταία φορά στο μπουντρούμι κρυφά απ’ όλους και με δάκρυα της ψελλίζει μία συγνώμη. Τότε η Πολυξένη αποφασίζει να της ανοίξει την καρδιά της. Δεν θα αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν τίποτα σύμφωνα με το Ti Vi σίριαλ και θα έκανε ακόμα περισσότερα για εκείνη γιατί την αγάπησε αληθινά! Η Δαμιανή την κοιτάζει σοκαρισμένη! Η Πολυξένη της εξομολογείται ότι μόνο εκείνη αγάπησε και καμία άλλη!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές!

Rally Dakar 2024: Συγκλονιστικός ο Al Attiyah τερματίζει με τρεις ρόδες και κατεστραμμένο πλαίσιο

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα: Υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Ατζούν-Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει