Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», που καθηλώνει τους τηλεθεατές με το αμείωτο σασπένς και τις απανωτές ανατροπές στις ζωές των ηρώων της, επιστρέφει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21:00, με νέα επεισόδια.

Ο Τζον Μακρίδης (Απόστολος Γκλέτσος) φτάνει στην Αρεόπολη και προκαλεί αναστάτωση στην «αρχόντισσα» της Μάνης.

Ο Ισίδωρος παραμένει θυμωμένος με την Αμαλία και ο γάμος τους κλονίζεται.

Η παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Ο Ισίδωρος αναχωρεί για το Λονδίνο αφήνοντας την Αμαλία μόνη της στις γιορτές. Η Αρετή και ο Τάσος είναι κι επίσημα μαζί, τη στιγμή που η Βασιλική χωρίζει με τον Φίλιππο κι επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό. Ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο, αλλά εκείνος είναι αμετάπιστος.

Ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της. Η Θεοδώρα προχωράει με την έκτρωση και η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της. Θυμωμένη από τις εξελίξεις, η Θεοδώρα πιάνει την Ειρήνη και της εξομολογείται πως ο Παρασκευάς τις κορόιδευε και τις δύο.

15 ημέρες αργότερα…

Η Άννα κερδίζει 50.000 ευρώ στο λαχείο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Τζον Μακρίδης φτάνει στη Μάνη και θαμπώνεται μόλις γνωρίζει την Αθηνά.

Ο Παρασκευάς περνάει δύσκολες ώρες μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε.

Ο Φίλιππος δεν πείθεται να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να γυρίσει πίσω η Βασιλική αλλά κι εκείνη αρνείται να δεχτεί την Αριάδνη με το ζόρι. Η Αθηνά ξεναγεί τον Τζον στον ελαιώνα και η Μαργαρίτα παρατηρεί ότι καλοκοιτάζει την Αθηνά.

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη πιέζουν τον Χρήστο να τους μιλήσει για το ερωτικό του μπλέξιμο, αλλά εκείνος το αποφεύγει. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία υποψιάζονται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον παντρεμένο. Ο Δημοσθένης ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία και την παρακαλεί να γυρίσει στο σπίτι, αλλά αυτή είναι ανένδοτη.

Η Αμαλία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισίδωρου, αλλά εκείνος έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA