Στη σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, ασχολήθηκε σε ρεπορτάζ του για την παλαίμαχη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Κατερίνα Δαλάκα και για τη σχέση της με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor,Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τη μεταξύ τους επαφή ως σχέση συμφέροντος ενώ είπε ξεκάθαρα ότι αν και έχει ακούσει πολλά, εκείνος πιστεύει ότι δεν έχουν τίποτα παραπάνω από μία κοντινή σχέση εξαιτίας του ριάλιτι  του ΣΚΑΪ, .

Επιπλέον είπε ότι Δαλάκα και Παππάς θεωρούν ότι τους ανήκει το Survivor!

«Η Κατερίνα Δαλάκα, όταν νικούσε και δεν κοίταζε την κάμερα μπροστά αλλά προς τα επάνω, εγώ νόμιζα ότι αφιέρωνε τη νίκη της στον Acun που είναι και φίλοι. Είναι φίλοι κολλητοί, το έχουν αποδείξει».

«Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει. Θεωρεί ότι η πιο πολύτιμη συνεργάτης και φίλη του -γιατί ακούω διάφορα άλλα, εγώ νομίζω ότι έχουν μια πολύ κοντινή σχέση, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιστεύω- είναι μια πολύ κοντινή σχέση και είναι σχέση συμφέροντος. Τα λεφτά μιλάνε εδώ. Η κοπέλα είναι αθλήτρια και ξαφνικά έχει μισό εκατομμύριο στην τράπεζα».

Τέλος ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι: «Είναι δουλειά της. Την επιλέγει ο Acun, την χρυσώνει κυριολεκτικά και η κοπέλα είναι η δουλειά της αυτή, παίκτρια Survivor Ελλάδος».

 

Γιώργος Λιάγκας: Τα φέρνει και τα παίρνει!