Ο Γιώργης παρότι ετοιμάζεται να ενώσει τη ζωή του με την Ευτυχία στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ζει μια αναταραχή συναισθηματική και ηθική. Εχει δώσει το δείγμα στο εγκληματολογικά και περιμένει να πάρει την απάντηση που θα του δώσει την ανάσα να προχωρήσει με την αγαπημένη του. Εκείνη δεν ξέρει τίποτα για τις κινήσεις του και είναι έτοιμη για τον γάμο της μαζί του. Ολα είναι στη θέση τους, το νυφικό, οι μπομπονιέρες, τα πάντα.

Στο μεταξύ, μία ημέρα πριν κανονίζει να κάνει το μπάτσελορ που θα γίνει στο καφενείο του Πότη. Την ίδια στιγμή ο Κουράκος παίρνει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά. Κρατάει ένα φάκελο που του καίει το χέρι. Ελπίζει σε καλά νέα, όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά, καθώς τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το αίμα στον τοίχο δεν ανήκει στην Ευτυχία. Ο αστυνόμος καταρρέει. Αμέσως τον λούζει κρύος ιδρώτας. Κάθε ελπίδα που είχε φαίνεται να σβήνει. Ηρθε η ώρα να παλέψει μέσα του, αν θα κυριαρχήσουν τα αισθήματά του για την Ευτυχία ή το καθήκον του.

Παίρνει μια βαθιά ανάσα και δίνει αμέσως διαταγή να συγκριθεί το δείγμα με αυτό του Ανέστη.

Την ίδια στιγμή οι ετοιμασίες συνεχίζονται, με την Αννα να διαμορφώνει τα τραπέζια στο καφενείο με τη βοήθεια του Πότη και να προετοιμάζουν για το πάρτι της Ευτυχίας.

Το ίδιο βράδυ, όλα τα κορίτσια γιορτάζουν μαζί κι ενώ η Ευτυχία γλεντάει με τις φίλες της, δεν έχει ιδέα τι την περιμένει τις επόμενες στιγμές.

Ενα επεισόδιο πριν το μεγάλο φινάλε, ο Κουράκος ανακαλύπτει ότι η γυναίκα που ερωτεύτηκε και πού ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι εκείνη που σκότωσε τον Ανέστη. Ολα γκρεμίζονται γύρω του. Δεν ξέρει τι να κάνει. Τη λύση όμως στο αδιέξοδό του θα του τη δώσει η ίδια η Ευτυχία. Στο παραπέντε πριν βάλει το νυφικό, παραδέχεται τα πάντα, όπως παραδέχεται και την αγάπη της για τον Γιώργη, που δεν θέλει να τον φέρει σε πιο δύσκολη ακόμα θέση. Η κοπέλα, συντετριμμένη, φεύγει για πάντα από τη Μάνη και αφήνει για την επόμενη σεζόν τον Γιώργη να αποφασίσει πώς θα το αντιμετωπίσει!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Γυρίσματα και νέοι ρόλοι-Όλες οι αλλαγές για την καινούρια σεζόν

Σάμιουελ Τζάκσον: Viral η αντίδρασή του όταν έχασε το βραβείο στα «Tony»

Η Γη της Ελιάς: Ποιος θέλει να βγάλει από τη μέση την Μαρίνα και τον Μάνο;