Τα γυρίσματα για το β’ κύκλο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών, που θα αρχίσουν να προβάλλονται στον ALPHA από τον Σεπτέμβριο,  ξεκινουν στις αρχές Ιουλίου.

Εκτός απο τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, που θα υποδυθεί τον ανταγωνιστή του Ντίνου, ο οποίος θα κλέψει την καρδιά της Αμαλίας, στο καστ θα ενταχθούν τρεις επιπλέον ηθοποιοί, αλλά ακόμη δεν έχει καταλήξει η παραγωγή ποιοι θα ενσαρκώσουν τους νέους χαρακτήρες.

Πέρα από τον Σωτήρη Τσακομίδη – αστυνόμο Χρηστίδη, που δολοφονείται και δεν θα βρίσκεται στο β’ κύκλο σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, από τη σειρά αποχωρεί και η Σμαράγδα Αδαμοπούλου, που υποδύεται την πωλήτρια Κούλα Τζελέπη. Σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο και παράλληλα δουλεύει ως πωλήτρια για να βγάλει τα προς το ζην, μια και η φτωχή οικογένειά της, που ζει στην Ηλεία, δεν μπορεί να τη στηρίξει οικονομικά.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πωλήτριες, δεν έχει το νου της στα αγόρια, τους γάμους και τα παιδιά, αλλά φιλοδοξεί να κάνει καριέρα και να είναι ανεξάρτητη.

Στο μεταξύ, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς που τελειώνει την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, η Γεωργία μετά το ξέσπασμα ζήλειας που έκανε στον Πάρη, για την Αμαλία, του εξομολογείται τους πραγματικούς της προβληματισμούς και του κάνει μία πρόταση που θα τον βάλει σε σκέψεις… Τα κακά μαντάτα δεν αργούν να φτάσουν στα αυτιά του Σωτήρη, ο οποίος καταρρακώνεται, γιατί έχει μεγάλο μερίδιο γι’ αυτό που συνέβη. Απ’ την άλλη τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Αποστόλη και εκείνος δείχνει αποφασισμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν… Η περιέργεια οδηγεί την Πιπίτσα στο να κρυφακούσει μια κουβέντα ανάμεσα στην Κούλα και στον Στέφανο που θα την ταράξει. Η Μιράντα μαθαίνει απ’ την αδερφή της ότι ο Χρηστίδης την κακοποιούσε κι εκείνη μικρή, όμως το νέο για τον πατέρα τους και τον Χρηστίδη, θα την διαλύσει…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Τέλος η Αυξεντία-Η Ελισάβετ σε δεινή θέση

Απίστευτο! Τόσες μεταγραφές πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός και είναι πολλές

Έρωτας Φυγάς: Έτσι ξεψυχά ο Λαυρέντης-Ποια η σχέση με τον Μάρκο;