Η Στέλλα καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο στη σειρά Η Γη της Ελιάς για να απαλλάξει μια και καλή τον Χάρη από την παρουσία της Ρένας, όμως όταν του το λέει, εκείνος εκφράζει τις επιφυλάξεις του.

Η Μαρίνα, από την πρώτη στιγμή που γνώρισε αυτόν, τη γυναίκα του και την ξαδέρφη της, κατάλαβε ότι κάτι κρύβουν, όμως δεν φαντάζεται μέχρι πού μπορεί να φτάσουν… Μετα πολλά, η Στέλλα πείθει τον Χάρη να ακολουθήσει το σχέδιό της και όλα πηγαίνουν ρολόι.

Ο γυναικολόγος καλεί τη Μαρίνα και τον Μάνο για να τους μιλήσει και τους εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η κοπέλα πρέπει να υποβληθεί σε αμνιοπαρακέντηση.  Όμως, η Μαρίνα είναι πολύ επιφυλακτική απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και η απόφασή της τελικά να μην προχωρήσει, φέρνει τον Μάνο σε δύσκολη θέση.

Κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει και αυτό του φέρνει απίστευτη ένταση στη σχέση τους,  αλλά κανένα αποτέλεσμα. “Ετσι, αυτός ζητά βοήθεια από τον πατέρα του με την ελπίδα ότι εκείνος θα καταφέρει κάτι, όμως η Μαρίνα παραμένει για την ώρα αμετάπειστη.

Αμετάπειστη δείχνει και η μικρή Φιλιώ, αφού παρά τις προσπάθειες της Αθηνάς, εξακολουθεί να είναι «κουμπωμένη» απέναντί της. Καθώς πλησιάζουν τα γενέθλια της μητέρας της, αυτή ,φεύγει εσπευσμένα για το Σούνιο προκειμένου να της κάνει έκπληξη και η Χάιδω την ακολουθεί, προκαλωντας την γκρινια του Λυκούργου, που δεν του αρέσει να μένει μόνος του.

Θέλοντας να αποτίσει α φόρο τιμής στη Μυρτάλη, η Ιουλία αποφασίζει να βοηθήσει το “Ιδρυμα, την ώρα που μια συνάντηση του Μιλτιάδη με τη Βασιλική, καθώς και ένα τηλεφώνημα που θα ακολουθήσει δείχνουν πως ο νέος επιστάτης των Βρεττάκων κρύβει ένα μεγάλο μυστικό για την οικογένεια Στεφανέα…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Τέλος η Αυξεντία-Η Ελισάβετ σε δεινή θέση

Απίστευτο! Τόσες μεταγραφές πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός και είναι πολλές

Έρωτας Φυγάς: Έτσι ξεψυχά ο Λαυρέντης-Ποια η σχέση με τον Μάρκο;