Η  Μαργαρίτα αρνείται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς να συνεργαστεί με την Αμαλία στο ελαιοτριβείο και εκείνη πεισμώνει ακόμα πιο πολύ.

Μια νέα γυναίκα φαίνεται να έχει μπει στη ζωή του Δημoσθένη. Μόνο που στην πραγματικότητα υποκρίνεται ότι έχει βρει ερωμένη, με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια της Ασπασίας.

Η Αρεπή προτείνει στην Κούλα να μείνει στο σπίτι της όταν αποφυλακιστεί. Ο Ορέστης αποφασίζει να φιλοξενήσει την Αλκμήνη μέχρι να ορθοποδήσει. Ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο να απολύσει την Αριάδνη, αλλά εκείνος δεν δέχεται. Μια ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία και ο Στάθης αγωνιά, καθώς αισθάνεται ανήμπορος να τη βοηθήσει. Η Αμαλία αρνείται να δεχτεί ότι η Μαργαρίτα δεν τη θέλει για βοηθό στην εταιρεία και την απειλεί ότι έχει σκοπό να υπερισχύσει στο τέλος!

Από την άλλη, η Ισμήνη απαντά στο εξώδικο και ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία γραπτώς ότι λύεται η συνεργασία τους, ενώ προχωράει στην αποζημίωσή τους. Αργότερα εκείνες πηγαίνουν στο σπίτι της Ισμήνης για να ζητήσουν συγγνώμη σύμφωνα με το Τηλέραμα, αλλά η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει και ο Κωνσταντίνος τις πετάει έξω οργισμένος. Η Αντωνία με την Αλκμήνη πιάνονται για μια ακόμα φορά στα χέρια και ο Κωνσταντίνος τις συμβουλεύει να φύγουν από το χωριό όσο είναι καιρός.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Χαμός με τον Τάσο- Κλέβει τη Δεσποινιώ- Τι θα κάνει η Νέλλα;

Μεσούτ Οζίλ: Τρομάζει με τη νέα γυμναστηριακή του εμφάνιση! (pic)

Famagusta: Συγκλονίζει ο δεύτερος κύκλος- Όσα όσα θα δούμε