Ένας πανικός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες μιας και ο Τάσος Μέρμηγκας έχει αρχίσει ήδη να προσεγγίζει τη Δεποινιώ και εκείνη, αθώα καθώς είναι, θα πιστέψει στα λόγια του και κυρίως θα τον ερωτευτεί.

Αυτό που το νεαρό κορίτσι δεν γνωρίζει είναι ότι ο άντρας που τυχαίνει να είναι και εραστής της Νέλλας Κοτρώτση, θέλει να την εκμεταλλευτεί μαζί με τη Βικτωρία για να βγάλουν χρήματα, εκδίδοντάς την. Ετσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μέρα με τη μέρα θα επιδιώκει να έρχεται σε επαφή μαζί της και να της κάνει γνωστό τον έρωτά του. Της λέει ότι είναι ό,τι πιο όμορφο έχει δει και θα την πάρει μακριά γιατί δεν της αξίζει αυτή η ζωή και εκείνη θα αφεθεί στο φιλί και την αγκαλιά του, που θα της προσφέρουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Εκείνη θα επιχειρήσει να του πει για την κυρία Νέλλα κι εκείνος θα φανεί απόλυτος λέγοντας της να την ξεχάσει γιατί από τότε που τη γνώρισε θέλει να την κάνει δική του αλλά αυτό θα είναι το μυστικό τους. Επίσης της λέει ότι δεν θέλει να πει κάτι, ούτε στην αδελφή της τη Μαρίκα και μόλις οι δυο τους ορθοποδήσουν, θα την πάρουν και εκείνη από εδώ θα τηs πει και η Δεσποινιώ θα του υποσχεθεί να μη μιλήσει σε κανέναν.

Η Μαρίκα θα καταλάβει φυσικά την διαφορά στη συμπεριφορά της αδελφής της αλλά δεν θα της πάρει λέξη.
Ο Τάσος δίνει οδηγίες στη Δεσποινιώ για τη μέρα της φυγής τους και εκείνη ως διά μαγείας εξαφανίζεται από το σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση. Η Μαρίκα που ανησυχεί καθώς η αδελφή της είναι άπειρη, αρχίζει να την ψάχνει, όμως τα λόγια της Αρχοντούλας θα τη χτυπήσουν σαν κεραυνός. Της λέει πως αν θέλει να φύγει να το κάνει τώρα αλλά η πόρτα θα κλείσει για πάντα! Τότε εκείνη θα ζητήσει τη βοήθειά της  γιατί θεωρεί πως ο Τάσος Μέρμηγκας είναι πίσω από όλο αυτό. Η σκληρή οικονόμος θα της πει πως η κάθε ψυχοκόρη πορεύεται μόνη της και καλά θα κάνει να κοιτάξει τη ζωή της. Ωστόσο η Μαρίκα και θα μείνει και θα ψάχνει!

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 28-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Ισπανική Κυριαρχία στην μοτοσυκλέτα

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έρχεται στο σινεμά!