Αν ο πρώτος κύκλος της σειράς του MEGA, Famagusta, σάς συγκίνησε, ο δεύτερος σίγουρα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η σεναριογράφος της σειράς, Βάνα Δημπτρίου, έχει εξασφαλίσει για εσάς μια ακόμα πιο δυνατή συνέχεια για την ιστορία της οικογένειας Σέκερη, μετά την εισβολή των Τούρκων.

Κανείς δεν περίμενε πως τη μέρα του δικαστηρίου και ενώ όλοι ήταν σίγουροι πως ο Μάικλ Κούρτης θα οδηγηθεί στη φυλακή, ο Κλεάνθης θα κατέθετε τη δική του αλήθεια και θα έστελνε τον Θοδωρή πίσω από τα σίδερα.

Στον δεύτερο και ακόμα πιο συγκλονιστικό κύκλο της σειράς, σύσσωμη η οικογένεια Σέκερη θα κλονιστεί αφού θα καταλάβει πως ο άντρας της Μαριάννας, όχι απλά την πρόδωσε με τη βοηθό της Χριστίνας αλλά και τη σκότωσε. Εκείνος θα προσπαθήσει να πάρει τη Μαριάννα με το μέρος του εξηγώντας πως είναι ατύχημα και παρόλο που η κοπέλα θα τον πιστέψει, εκείνος θα περάσει άσχημα στη φυλακή όπου και θα βρεθεί.

Παράλληλα, θα δούμε την επιστροφή των Κύπριων προσφύγων στην ελληνική Κύπρο και πώς αυτοί πορεύτηκαν στους καταυλισμούς που είχαν στηθεί. Εκεί θα συναντήσουμε τη Χριστίνα, τον Αντρέα και τον παππού να προσπαθούν να ορθοποδήσουν αλλά και τη διαδρομή της Μαίρης, αδελφής της Σοφίας, όπου με το παιδί στα χέρια ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία. Αξίζει να σημειωθεί πως για τις λήψεις των καταυλισμών χρησιμοποιήθηκαν οι πραγματικές σκηνές που έμειναν οι πρόσφυγες το 1974.
Λίγο καιρό αργότερα, ο Αντρέας Σέκερης θα βρεθεί στην Αγγλία για να σπουδάσει Νομική. Η μοίρα θα τον φέρει σε επαφή με το παιδί του, αυτό που η Χριστίνα αποχωρίστηκε στην Κύπρο τις μέρες της εισβολής, όμως παρόλο που το βλέμμα του θα του θυμίσει κάτι, δεν θα φτάσει στο συμπέρασμα πως το αγοράκι αυτό είναι γόνος Σέκερη.

Πίσω στο σήμερα και ενώ όλοι συνεχίζουν τις ζωές τους μαζεύοντας τα κομμάτια τους μετά την αποκάλυψη του φόνου του Θοδωρή, όλοι θα ζητήσουν συγγνώμη από τον Μάικλ και κυρίως η αδελφή της Ελένης, η Σιμώνη. Μάλιστα οι δυο τους σε βάθος χρόνου θα έρθουν ιδιαίτερα κοντά. Η Χριστίνα θα δώσει την πολυπόθητη συνέντευξη στον δημοσιογράφο αποκαλύπτοντας τραυματικές εμπειρίες. Έτσι ο Μάικλ θα καταλάβει πως είναι η βιολογική του μητέρα αλλά δε βγάλει τη Σοφία από τη ζωή του.

Από την άλλη ο Παύλος θα τα καταφέρει με την πειραματική θεραπεία  και θα νικήσει την αρρώστια!

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 28-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Ισπανική Κυριαρχία στην μοτοσυκλέτα

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έρχεται στο σινεμά!