Η Στέλλα επεξεργάζεται ένα σατανικό σχέδιο στη σειρά Η Γη της Ελιάς για να απαλλάξει μια και καλή τον Χάρη από την παρουσία της Ρένας. Λέει ότι πρέπει να διακόψουν της εγκυμοσύνη της και έτσι θα είναι πιο εύκολο νο τη χωρίσει και να μην περιμένουν να γεννήσει και να γίνει ενός χρόνου το παιδί. Ο Χάρης εκφράζει αρχικά τις αντιρρήσεις του, αλλά τελικά συναινεί. Το σχέδιο της Στέλλας είναι να βάλει τη Μαρίνα να κάνει αμνιοπαρακέντηση καθώς έχει ακούσει ότι ο γιατρός έχει δει κάτι στον υπέρηχο που τον ανησυχεί για το παιδί και παράλληλα να κάνει την ίδια εξέταση και η Στέλλα, με πρόσχημα ότι η μητέρα τους είχε πεθάνει εξαιτίας κάποιου γυναικολογικού προβλήματος.

Η Στέλλα σαν νοσοκόμα θα αλλάξει τα αποτελέσματα και θα βάλει τη Ρένα να διακόψει την κύησή της. Στο μεταξύ, ο γιατρός καλεί τη Μαρίνα και τον Μάνο για να τους μιλήσει. Λέει ότι δυστυχώς βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά με το μωρό και θα πρέπει να κάνουν μια ειδικά διαγνωστικά εξέταση για να ελέγξουν το γενετικό υλικό του εμβρύου, ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχουν τυχόν χρωμοσωμικές ανωμαλίες ή γενετικές ασθένειες τους.

Το ζευγάρι ταράζεται, αλλά η Μαρίνα αποφασίζει να μην προχωρήσει με την αμνιοπαρακέντηση. Λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνει.

Ο Μάνος όμως επιμένει και προσπαθεί με όλους τους τρόπους να πείσει τη Μαρίνα να κάνει την αμνιοπαρακέντηση και η ένταση μεταξύ τους κορυφώνεται επικίνδυνα, ενώ λίγο αργότερα ζητά και τη βοήθεια του Ισίδωρου προκειμένου να την πείσει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Χαμός στον τηλεοπτικό σταθμό-Ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει τον ψυχαγωγικό τομέα του καναλιού

Μπαρτσελόνα: Οπαδοί των Μπλαουγκράνα πήραν για σουβενίρ καρεκλάκι από το Καμπ Νου (vid)

ALPHA: Ανατροπή με τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει-Πρόωρο τέλος;