Ο ALPHA, συνεχίζει να μας εκπλήσσει… δυσάρεστα αφού έρχονται ανακατατάξεις στο πρόγραμμα σχετικά με τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Μάλιστα, οι ανακατατάξεις αυτές φέρνουν και το φινάλε της σειράς πίσω αφού δεν πρόκειται να δούμε δύο επεισόδια την επόμενη εβδομάδα.

Κι αυτό λόγω των αγώνων ποδοσφαίρου που θα προβληθούν την άλλη εβδομάδα συγκεκριμένα την Πέμπτη και την Παρασκευή οπότε και δε θα δούμε ούτε Χρήστο ούτε και Στρατή και σίγουρα ούτε Μαρίνα κι αυτό σας το λέμε επιβεβαιωμένα και για πολύ καιρό μάλιστα!

Δυστυχώς για εμάς, ευτυχώς για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, οι αγώνες των ημιτελικών του Uefa Nations League που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 15 Ιουνίου μεταξύ Ισπανίας-Ιταλίας και οι αγώνες των προκριματικών του Euro 2024 μεταξύ Ελλάδας και Ιρλανδίας, θα μας επιτείνουν την αγωνία!

Στο μεταξύ στο επεισόδιο της Τετάρτης, μετά την αναπάντεχη σύγκρουση της Βρεττώς με το Στρατή, η τελευταία, καταλαβαίνει ότι τα περιθώρια της στενεύουν και αναγκάζεται να ανοίξει το στόμα της. Ο Ρευματάς ανοίγεται όλο και περισσότερο στην έκπληκτη Νίκη. Ο Γιώργης ζει έναν πραγματικό εφιάλτη που θα τον προσγειώσει στη γη με οδυνηρό τρόπο. Η Νίτσα καταλαβαίνει ότι μπήκε σε μια διαδρομή που δεν έχει επιστροφή. Ο Χρήστος μανιασμένος στην προσπάθεια του να καταδιώξει τη Ζέτα, παραφέρεται ακόμα μια φορά για να βρεθεί τελικά μπροστά σε μια ερώτηση που θα του κοστίσει. Η Βάσω εξαπολύει μια σκληρή επίθεση στο Στρατή προσπαθώντας να τον κάνει να καταλάβει που οδηγεί τα πράγματα. Η Ζέτα αρχίζει να αναζητά άλλους δρόμους μακριά από την αγάπη της.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Βασιλική εξαφανίζεται-Πώς εμπλέκεται ο Φαρμάκης;

ΗΠΑ: Συγκλονιστικό βίντεο – Αθλητής MMA πάλεψε με αλιγάτορα έξω από σχολείο!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία χαμένη μπροστά στην πραγματικότητα-Τέλος στη χαρά Ντίνου και Μιράντας