Ο Μάνος και η Μαρίνα διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους του γάμου τους στη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς περιμένουν με ανυπομονησία να γεννηθεί το μωράκι τους. ‘Ομως, στα προσεχή επεισόδια, μια μεγάλη λαχτάρα περιμένει το ζευγάρι.

Η Μαρίνα παρουσιάζει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα, έχει μια ξαφνική αιμορραγία, που της προκαλεί φόβο και άγχος. Αμέσως ενημερώνει τον Μάνο, ο οποίος τη μεταφέρει εσπευσμένα στον γυναικολόγο τους. ‘Ολοι τρομάζουν με το ενδεχόμενο ότι μπορεί να χάσει το παιδί και αγωνιούν για την ενημέρωση που θα τους κάνει ο γιατρός. Παράλληλα, η Αντιγόνη ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο και υποδέχεται τη νέα αγροτική γιατρό,  την Αφροδίτη.

Λίγες ημέρες αργότερα,  η γυναίκα μαζεύει τα πράγματά της και όλο το χωριό πηγαίνει να την αποχαιρετήσει. Η οικογένεια Βρεττάκου στεναχωριέται που τη χάνει από κοντά της, ενώ το ίδιο στεναχωρημένη είναι και η φίλη της,  η Εύα.

Ταυτόχρονα, η τελευταία συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας του χρέους προς τον Δημοσθένη. Ξαφνικά, όμως, της προσφέρεται μία επαγγελματική ευκαιρία εκτός Ελλάδος και καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της. Λειτουργώντας με τη λογική, αποδέχεται την πρόταση και ετοιμάζεται και εκείνη να φύγει από τη Μάνη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το «καυτό» πλάνο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου! (pic)

Ήταν εκπληκτικός στη Λεωφόρο! Τι θα κάνει η ΑΕΚ με 9άρι το καλοκαίρι!

Τέλος η Φαίη Σκορδά…