Ο Δημοσθένης στη Γη της Ελιάς, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τον Κεφάλα και ο Κωνσταντίνος τού δίνει όσες πληροφορίες κατάφερε να συλλέξει. Η Δήμητρα αρνείται να πιστέψει ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και επικοινωνεί με ένα συνάδελφό της στην Αθήνα, ζητώντας του να ψάξει στοιχεία για την εταιρία του Δημοσθένη. Ξεκινά εξονυχιστική έρευνα και φτάνει στο σημείο να κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη, όπου βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης που της κινεί την περιέργεια.

Ο Κωνσταντίνος αναφέρει στον Δημοσθένη ότι θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με την Ισμήνη, αλλά ο Δημοσθένης είναι ανένδοτος. Μάλιστα παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος, αλλά και από επικεφαλής της παράταξής του, και προτείνει στον Κωνσταντίνο να αναλάβει αυτός την αρχηγία.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν ακόμα μία επίσκεψη στο σπίτι του Ισίδωρου και όλα δείχνουν πως η αναφορά τους θα έχει θετικό πρόσημο για την υιοθεσία της Αγγελικής. 0 Χρήστος δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας που πουλούν προστασία στα μαγαζιά αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους.
Εντωμεταξύ, η Μαρίνα αισθάνεται αδιαθεσία και ο Μάνος θορυβείται. Η Ιουλία συναντά τη Βασιλική και μέσα από τα δικά της βιώματα την κάνει να δει την πραγματική διάσταση της κατάστασης με τον Φίλιππο. Τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται και ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η Αρετή κάνει τα «μάγια» της έξω από το σπίτι της Ιουλίας, αλλά για κακή της τύχη η Ιουλία έρχεται εκείνη την ώρα και την πιάνει επ’ αυτοφώρω.

Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Συλλαμβάνεται η Βικτωρία-Στα δύσκολα ο Νικόλας!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σαρωτικός κόντρα στον Γκρίκσπορ και άνετα στους «16» της Μελβούρνης (vids)

Μαύρο Ρόδο: Τέλος τα ράσα για την Ελισάβετ-Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει!