Ένας δημοσιογράφος στο Μαύρο Ρόδο, ακολουθεί την Ελισάβετ ως το νοσοκομείο, όπου πηγαίνει να επισκεφτεί τον Πέτρο. Θα τραβήξει μια φωτογραφία τους, που θα γίνει viral στο διαδίκτυο. Ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα. Η Αλεξία βρίσκει ένα φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη. Προβληματίζεται όμως για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει το γράμμα που άφησε για εκείνον η Αγγελική.

Στο μεταξύ, η ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του ότι είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ. Η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων, αναγκάζοντας τον μητροπολίτη να της προτείνει να φύγει από τη μονή, με αντάλλαγμα την ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι. Η απόφαση της Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι είναι οριστική και ο Λευτέρης είναι ενθουσιασμένος. Η ηγουμένη ανησυχεί για την Κασσιανή, η οποία, ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από το μητροπολίτη, συνεχίζει τις δολοπλοκίες της.

Ο Βίκος συναντά την Κύρα και ζητά τη βοήθειά της για να φτάσει το γράμμα της Αγγελικής στα χέρια του, παρακάμπτοντας την Αλεξία. Ο Πέτρος παρακούει τις εντολές των γιατρών και καταφέρνει να βγει από το νοσοκομείο, με τη βοήθεια του Λουκά. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει, αφού ο Καστρινός καταφέρνει να φτάσει σε ένα μάρτυρα – κλειδί. Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Η Αλεξία και ο Βίκος συναντιούνται, την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης είναι πλέον παρελθόν. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μία βραδιά κάτω από την ίδια στέγη!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 19/1: Κλάμα στα social με τα ελληνικά της Καρολίνας

Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

ΕΛΕΟΣ: Ο Αντώνης Σρόιτερ στο MEGA