Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η 2η σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο MEGA τον Σεπτέμβρη και οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον.

Οι ανατροπές στις σχέσεις των ηρώων είναι μεγάλες και μία από αυτές θα είναι ο θάνατος της Μαρίας καθώς επίσης και ο νέος στόχος της Αρετής να βάλει τέλος στη σχέση Βασιλικής και Φίλιππου.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη αιμόφυρτη στην αγκαλιά του Λυκούργου

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα έρθουν τα πάνω κάτω με την Ισμήνη να βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς η απαγωγή της Βασιλικής θα επηρεάσει και τη δική της ζωή.

Μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός θα ανακαλύψει μαζί με τον Λυκούργο ποιος πραγματικά είναι ο Κωνσταντίνος αλλά και τη σχέση του με τον Δημοσθένη που τους έχει βάλει όλους σε μεγάλο κίνδυνο.

Ο Λυκούργος από πρώτο χέρι αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν η Ισμήνη πέφτει αιμόφυρτη στην αγκαλιά του, καθώς την πυροβολούν δύο άντρες οι οποίοι βρίσκονταν πάνω σε μοτοσυκλέτα.

Την ίδια στιγμή, εισβάλουν στο μαγαζί του Χρήστου άντρες κρατώντας όπλα. Γίνεται έτσι ολοφάνερο πως άπαντες κινδυνεύουν καθώς υπάρχουν κάποιοι που δρουν ανεξέλεγκτα.

Ο Χρήστος πρόκειται να μας απασχολήσει περισσότερο στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καθώς όλα αυτά που κρύβει Θα αρχίσουν σιγά-σιγά να βγαίνουν στην επιφάνεια και να πυροδοτούν απρόσμενες εξελίξεις. Ο άντρας φαίνεται να έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς πίσω στον Καναδά αλλά και να έχει δημιουργήσει καινούργιους στη Μάνη, με την εμπλοκή του σε μία εγκληματική οργάνωση να είναι δεδομένη.

Ενώ περπατούν στον δρόμο η Βασιλική και ο Φίλιππος δέχονται επίθεση από κουκουλοφόρους. Οι άντρες απαγάγουν την νεαρή μητέρα μπροστά στα μάτια του Φίλιππου που είναι σοκαρισμένος και δεν καταφέρνει να τους εμποδίσει. Η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει συμβεί, το ίδιο και ο Στάθης που κάνει σαν θηρίο σε κλουβί. Το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό. Όλα δείχνουν πως είναι ο Δημοσθένης, ένα από τα ηγετικά στελέχη του κυκλώματος που κάνει κουμάντο στην περιοχή και δείχνει σιγά σιγά πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει.