Η Μυρτάλη, στο τελευταίο επεισόδιο τηs σειράs Η Γη της Ελιάς, έκανε την ανατροπή και παραδόθηκε στα καυτά φιλιά του Αλέξη, του ανθρώπου που δεν ήθελε να βλέπει μπροστά τηs. Τι σημαίνει όμωs αυτό το φιλί; Θα υπάρξει συνέχεια; Θα κάνει σχέση με τον Αλέξη; Και πώς θα αντιδράσει η Μαργαρίτα;

Η δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA θα είναι η πιο ανατρεπτική που Θα μπορούσε κάποιοs να φανταστεί. Η πρώτη, που τελείωσε πριν λίγεs ημέρεs, ήταν απλά μια εισαγωγή για τα όσα συναρπαστικά Θα ακολουθήσουν, ενώ η Βάνα Δημητρίου με το φινάλε που επέλεξε πολύ έξυπνα, μας έδωσε έμμεσα εξηγήσειs για πολλά, ενώ μας άνοιξε μια νέα πόρτα και μας «υποψίασε» για όσα Θα συμβούν. Μεγάλη εντύπωση έκανε η Μυρτάλη, η οποία όπωs Θα δούμε στα νέα επεισόδια, κάνει τη μεγαλύτερη συναισθηματική στροφή τηs ζωή τηs και βρίσκεται δίπλα στον Αλέξη. Τι ήταν όμωs αυτό το φιλί: Η Μυρτάλη υποσυνείδητα δέθηκε ερωτικά με τον Αλέξη.

Τον έβλεπε κάθε μέρα στον ύπνο της και απολάμβανε καυτέs ερωτικέs νύχτεs μαζί του. Αρχισε λοιπόν να τον βάζει στο μυαλό τηs και να απολαμβάνει αυτή την τόσο «παράδοξη παρέα». Οταν σκεφτόταν τον Αλέξη και όλα όσα έκανε στον ύπνο τηs, η έκφρασή τηs άλλαζε. Αισθανόταν όμορφα και πάνω απ’ όλα ερωτικά γι’ αυτόν. Ο Αλέξηs πια ήταν το ερωτικό τηs απωθημένο, η φαντασίωσή τηs, ενώ για τον Αλέξη όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Μυρτάλη. Αυτή λοιπόν η χημεία Θα είναι εκρηκτική, απόκοσμη και πολύ επικίνδυνη. Η σχέση τους Θα αρχίσει και, όπωs Θα δούμε στα νέα επεισόδια, εκείνη Θα τον χρησιμοποιεί ερωτικά, ενώ εκείνοs θα τη Θέλει μόνο δική του, γεγονόs που Θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα.

Η Μυρτάλη θα αρχίσει να απομακρύνεται από τον Χρήστο, κρατώνταs όμως κρυφή τη σχέση τηs με τον Αλέξη, κάτι φυσικά που Θα απαιτήσει να κάνει κι ο ίδιοs, να μη μιλήσει σε κανέναν. 0 Αλέξηs όμωs δεν Θα αργήσει να απαιτήσει να μη βλέπει κανέναν άλλον και τότε Θα γίνει η έκρηξη! Ποιοs Θα την πληρώσει αυτή τη φορά; 0 Χρήστοs ή μήπωs η Μυρτάλη; Ολα αυτά τα παρακολούθεί από μακριά η Μαργαρίτα. Ηδη τους έχει δει, όμως μια τα γεγονότα με την Αθηνά και μια που δεν Θέλει να ανακατευτεί, την κρατάνε μακριά από το να παρέμβει για να μάθει τι συμβαίνει, όμωs δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι και Θα ζητήσει σύντομα εξηγήσειs, και μάλιστα πρώτα απ’ όλα από τη Μυρτάλη.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα του τελευταίου επεισοδίου