Ο Λεωνίδαs ζητά άπό την Αννα να βρεθούν για να μιλήσουν στη σειρά Η Γη της Ελιάς, δίνοντάs της ελπίδεs για επανένωση. Στο μεταξύ η Μυρτάλη συνεχίζει να έχει άσχημη συμπεριφορά και μάλιστα ανακοινώνει σε όλουs: «Ακούστε, από εδώ και στο εξήs θέλω να παίρνω κι εγώ αποφάσειs στην επιχείρηση ως ισότιμη συνέταιροs». Αυτή τη φορά, όμωs, θα τους βρει όλουs απέναντί τηs, ακόμα και την Ιουλία: «Μυρτάλη, για σύνελθε σε παρακαλώ. Tι καμώματα είναι αυτά; Δεν σε αναγνωρίζω», τηs λέει. Παράλληλα ο Στέφανοs αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική και όλα δείχνουν ότι οι σχέσειs τους έχουν ξαναβρεί παλι τις ισορροπίες. Η Αρετή, απτότητη, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο τηs Ασπασίας, «χρησιμοποιώνταs» και την Αντιγόνη. Δίνει μια κακοπαιγμένη παράσταση και υποκρίνεται ότι παθαίνει έμφραγμα, αλλά δυστυχώs για εκείνη ο Στέφανος θα καταλάβει το ψέμα τηs και θα την ξεσκεπάσει.

Η Μαργαρίτα από την άλλη έχει απομακρυνθεί από τον Αλέξη με σκοπό να τον ταρακουνήσει αλλά η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη και κάνει ένα άσχημο ξέσπασμα μπροστά στη Χάιδω στη δραματική σειρά του MEGA.

Στο μεταξύ, ο Ανέστης εξακολουθεί να πίνει και πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου. Μεθυσμένος πηγαίνει στο σπίτι της Ευτυχίας κι αυτή τη φορά δεν της χτυπάει την πόρτα αλλά παίρνει ένα κατσαβίδι και προσπαθεί να μπει.

Η Ευτυχία που ακούει τη φασαρία παίρνει ένα μαχαίρι και βγαίνει κι εκείνη από το σπίτι για να τον αντιμετωπίσει. Κρατώντας όμως το μαχαίρι ο Ανέστης της επιτίθεται και το κακό δεν αργεί να γίνει!

Την ίδια ώρα η Αρετή ελπίζει ακόμα ότι ο Στέφανος θα αλλάξει γνώμη και δεν θα φύγει για την Ισπανία. Η Αρετή όμως παθαίνει σοκ όταν καταλαβαίνει ότι εκείνος είναι αποφασισμένος! Έτσι βάζει σε εφαρμογή ένα μάλλον μάταιο σχέδιο!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό trailer