Με τα εγκλήματα που έχει διαπράξει στη Γη της Ελιάς ο Αλέξης έχει συγκλονίσει τη μικρή κοινωνία της Μάνης. Παρ’ όλα αυτά, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Η Μαργαρίτα, από την άλλη, που αγνοεί τη σκοτεινή του δράση, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον βάλει στον… ίσιο δρόμο, ώστε να ακολουθήσει τη θεραπεία του και να συνέλθει. Ο Αλέξης όμως βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην εμμονή του για τη Μυρτάλη. Και η ζήλια του φουντώνει όταν διαπιστώνει ότι ο Χρήστος την… περιτριγυρίζει. Άλλωστε όπως αναφέραμε είναι ζευγάρι Μυρτάλη-Χρήστος! Πάντως, ενώ οι φαν της σειράς περιμένουν με αγωνία πότε θα «ξεσκεπαστεί» η εγκληματική δράση του Αλέξη και πότε θα τιμωρηθεί επιτέλους, για την ώρα αυτός ξεγλιστρά και συνεχίζει ακάθεκτος και στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς του MEGA!

Ο σκοτεινός ρόλος του Δημοσθένη

Ο ξάδελφος του Στάθη, ο Δημοσθένης, και η γυναίκα του, η Ασπασία, ήρθαν για να μείνουν στην Αρεόπολη. Τα μυστικά και οι προθέσεις τους ξεδιπλώνονται σιγά σιγά, ενώ με τη νέα σεζόν θα βγουν στην επιφάνεια όσα κρύβουν. Ειδικά η παρουσία του Δημοσθένη βλέπουμε πως ήδη έχει προκαλέσει αναστάτωση. Ο Στάθης είναι ο πρώτος που βλέπει τις «σκιές» στον χαρακτήρατου.

Αρχικά αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα όταν αναγκάστηκε να κλείσει συμφωνία μαζί του, η οποία δεν ήταν καθόλου συμφέρουσα. Σύντομα όμως μαθαίνει έκπληκτος ότι ο Δημοσθένης φλέρταρε την Αννα και κυριολεκτικά πέφτει από το σύννεφα. Μάλιστα τον ρωτά ευθέως αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά τη νεαρή κοπέλα. Ηγετικό «στέλεχος» της εγκληματικής οργάνωσης που δρα στην περιοχή, ο Δημοσθένης είναι ένας άνθρωπος που … καμουφλάρεται καλά πίσω από το προφίλ του φιλήσυχου οικογενειάρχη. Άλλωστε όπως είπαμε ο Δημοσθενης φτάνει και τα αλλάζει όλα! Σκληρός και αδίστακτος, δεν ξέρει να χάνει, ενώ το γεγονός ότι βάζει υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου θα τον φέρει αντιμέτωπο και με τον Ισίδωρο. Ο Δημοσθένης θέλει πάση Θυσία τη δημαρχία, καθώς από αυτή τη θέση ισχύος θα έχει τη δυνατότητα να κινεί τα νήματα και να καλύπτει καλύτερα τις βρόμικες δραστηριότητές του.!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό trailer