Ο πρώτος κύκλος της σειράς Η Γη της Ελιάς που αγαπήθηκε μας  αποχαιρετά με έναν γάμο, δύο φόνους και μία σύλληψη όπως σας είχαμε αναφέρει και εδώ ότι αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς.

Στο μεταξύ, οι συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες της σειράς του MEGA δουλεύουν ήδη με τις… μηχανές στο φουλ για τα νέα επεισόδια, όπου πρόσωπα-κλειδιά, δυνατοί έρωτες και ενδιαφέρουσες ιστορίες μάς υπόσχονται μια ακόμα πιο συναρπαστική σεζόν…

Ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Στέφανο, καθώς η σχέση τους δοκιμάστηκε σκληρά και τελικά διαλύθηκε εξαιτίας της Αρετής εκδικείται όπως γράψαμε εδώ, ενώ στη συνέχεια πληγώθηκε βαθιά από τον τραγικό Θάνατο του Νικήτα, με τον οποίο δεν πρόλαβε να ζήσει το love story που ονειρευόταν. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που η Μυρτάλη η οποία σας είχαμε γράψει κι εδώ ότι είναι εναντίον όλων  αυτή την περίοδο το έχει ρίξει στην… εργασιοθεραπεία.’Ομως ειδικά στην  οικογενειακη επιχείρηση έχει αρχίσει να δείχνει έναν άλλον εαυτό, ένα πρόσωπο που παραπέμπει στον σκληρό και αυταρχικό πατέρα της, τον Ιπποκράτη. Και αυτό δεν αρέσει  καθόλου στον περίγυρο της, ακομα και στα πρόσωπα που την αγαπούν πολύ.

Γη της Ελιάς: Μαλακώνει η καρδιά της Μυρτάλης

Την καρδιά της έρχεται ωστόσο να… μαλακώσει ένας νέος άντρας, που δεν ειναι άλλος απο τον Χρήστο. Ο ανιψιός του Λυκούργου γύρισε από τον Καναδά στα πάτρια εδάφη για να κάνει νέα αρχή, αγοράζοντας την ταβέρνα της Ελένης. Η Μυρτάλη από την πρώτη στιγμή τού τραβά την προσοχή και προκύπτει μια αμοιβαία έλξη ανάμεσά μεσο τους. Και οι δυο βέβαια έχουν περάσει δύσκολα στα προσωπικά τους (αν και νεαρός έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του) συνεπώς δείχνουν διστακτικοί. ‘Ομως οι …αντιστάσεις τους θα καμφθούν και με τη νέα σεζόν θα τους δούμε να ζουν τον έρωτα τους. Κανεις ωστόσο δεν ξέρει στη σειρά του MEGA ακόμα αν ο Χρήστος κουβαλά τα δικά του μυστικά και ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που τον έφερε και πάλι στη Μάνη.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου