Η αρχή του τέλους για Κουράκο και Δήμητρα στη σειρά Η Γη της Ελιάς θα σημάνει όταν εκείνη καταλάβει ότι είναι έγκυος μιας και έχει όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και φυσικά δεν αναφέρει τίποτα στον Κουράκο. Ό,τι κάνει το κάνει πίσω από την πλάτη του. Έτσι αποφασίζει να σιγουρευτεί ότι είναι αυτό που φοβάται. Και όντως κάνει εξέταση και βλέπει ότι περιμένει παιδί.

Ωστόσο η Δήμητρα δεν έχει κανένα δίλημμα. Αυτό το παιδί δεν θέλει να το κρατήσει και έτσι αποφασίζει να μην το πει καν στον Κουράκο . Ωστόσο πρέπει να βρει κάποια δικαιολογία για να κάνει έκτρωση και τη βρίσκει αφού του λέει θα πρέπει να πάει για δύο ημέρες στην Αθήνα γιατί παντρεύεται μία φίλη της και την κάλεσε να πάει στο μπάτσελορ χωρίς ο αστυνόμος να φέρει κάποια αντίρρηση σύμφωνα με το TV24.

Η Δήμητρα πηγαίνει στην  Αθήνα όπου έχει δρομολογήσει την έκτρωση κρυφά από όλους και αφού γυρίζει στη Μάνη λέει στον Κουράκο ότι πρέπει να του μιλήσει.

Η Δήμητρα που θέλει να είναι ξεκάθαρη μαζί του, αποφασίζει να του πει την αλήθεια. Ο Γιώργης μένει άφωνος, δεν πιστεύει αυτά που ακούει! Εκείνη του λέει πως αν το είχε πει νωρίτερα,θα προσπαθούσε να την εμποδίσει και δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτεί. ΟΚουράκος συνέρχεται από το πρώτο σοκ και τη ρωτάει αν είχε το δικαίωμα να το μάθει και αρχίζει να αγριεύει, αλλά η Δήμητρα γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρη και για μια ακόμα φορά τού τονίζει ότι θέλει να είναι ελεύθερη αφού αυτό που την ενδιαφέρει είναι η δουλειά και η καριέρα της κάτι που του το είχε πει από την πρώτη στιγμή. Ενα παιδί θα ήταν εμπόδια στο να κάνει αυτό που θέλει και δεν είναι η προτεραιότητά της όπως του ξεκαθαρίζει.

Ο Κουράκος καταλαβαίνει οτι δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ με τη Δήμητρα όπως θα ήθελε. Να κάνουν οικογένεια και παιδιά και καταρρακώνεται γιατι κάποια στιγμή θα τη χάσει.

Αυτή η στιγμή θα έρθει αφού η Δήμητρα θα δεχτεί πρόταση από την υπηρεσία να φύγει για Αμερική και έτσι θα γραφτεί το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Κουράκο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Προδότες: Τέλος από τον ΑΝΤ1

Συνδυάζεται το ποδόσφαιρο με το σκι; – Απίστευτος τύπος κάνει κόλπα στα χιόνια

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον ΣΚΑΪ για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά